Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUuuuras

Co powiecie o mojej przygodzie?

Polecane posty

Gość JUuuuras

Krótka piłka z mojej strony, na weekendzie poszedłem do dużego klubu w mieście W. (stolica). Klub to ........ he he nie powiem bo boję się demaskacji ale mieści się koło Pałacu W klubie sporo foczek i mięśniaków a ja pewny idę na bar i wyjme 200zl gotówka i place za driny po czym pytam laseczki solary wulgarnej czy by jej nie postawić drina, bo mi zostalo 80zl reszty a ja takich drobnych nie chowam do kieszeni Ona uśmiech tirlu-tirlu cos nawija pije drina, godzina później do taryfy. W domu mówię: chcę cie zerznać w duupe. Tak se zapytałem na wszelki wypadek a ona: NO OK. Tylko sie odświeze i poszła do toalety myć się a ja łyknałem viagre wtedy. Wróciła już bez majtek ale w spódnicy bo tak jej kazałem. Oparłem ją o fotel, podciągnąłem spódnicę i zarzuciłem jej na plecy i głowę. Miałem przed sobą jej gołe nożki i tyłeczek. Na palec dałem trochę kremu i wcisnąłem jej w odbycik. Jękneła i napieła mięsnie, szarpneła karkiem ale wtedy już wbijałem jej kutasa w duupę. Głośno jęczała chyba z bólu i przebeirała nóżkami ale trzymałem ją za ręce i mocno wsadzałem penisa w duupe. Na początku było ciężko a ona prawie krzyczała ale potem rozrobiło się i jęczała z przyjemności, a rękę wsadziła sobie między nózki. Głową nie mogła ruszać bo trzymałem ją za włosy. Fajnie było :)

Gość vvvvv
A sprawdziłeś czy nie ma fiutka czy od razu w tyłek pojechałeś?

Gość liberal girl
za dwie stówy tylko jeden numerek?:) przepłaciłeś

Gość anglicysaddsada
badales sie juz na aids?

Gość annnulllaaa
a mowisz o tej lasce to ma adidasa, fajna miales przygode ciekawe czy w snie sie zlales, erotoman-gawedziarz z ciebie jednym slowem,heeee

Gość JUuuuras
Trysnalem jej w oko w chwili gdy wlasnie mowila 'wstawaj jureczku kaszka gotowa'.

Gość Amelka 121
Żal

Gość pije dziś...
Pomarańczowy Skurwysyn 10/ 10 HEEEEEEEEEEHE

Gość bzykumikufiku23
hahaha club mirage w warszawie i tu Cie mam :D bylam tam raz, ale sie przekoalam ze same latawice chodza i jak widac sie nie pomylilam :)

Gość JUuuuras
jestem transiorkiem daje dupu na centralnym kolo palacu!