Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartogle

CZY WY TEZ PO KUPIENIU JAJ W SKLEPIE PARZYCIE JE WRZĄTKIEM NIM DACIE DO LODÓWKI?

Polecane posty

Gość kartogle

Skorupki jaj przed włożeniem do lodówki parz wrzątkiem przez ok. 10 sekund. !!!!! JESLI NIE CHCESZ ZATRUC SIE SALMONELLĄ ! takie info znałazłam na stronie w necie ale wiem to tez od lekarza.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja zawsze parze
pomidory ogórki i warzywa jak kupie w sklepie bo wiadomo ile tam bakterii!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kucz
A wdupiasz je surowe?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość j.J.
oczywiscie ze tak, glupie pytanie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość KAŻDY RACZEJ TO ROBI
PROSTE CHYBA

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jajeczko...
Nie wolno nawet myć jajek jeśli chcecie je przechowywać bo szybciej je szlag trafia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie, ale mam jajka w szufladzie sa odseparowane od innych produktów

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie myję
dopiero przed samym uzyciem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aletwte
brudasyyy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×