Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjsjsjsj

czy to ma sens, związek z narkomanem

Polecane posty

Gość sjsjsjsj

mój facet jest uzależniony od narkotyków , 6 lat siedział przez to w więzieniu , był na terapii , od tamtej pary nie bierze już amfetaminy ,kokainy i heroiny ale nadal pali trawę przeszkadza mi to że on pali , bo chciałabym żeby całkiem zrezygnował z narkotyków ,dałam mu ultimatum żeby wybrał do 8 lipca czy woli mnie czy trawę ... rozmawiałam z nim i stiwerdził ze nie będę go szantażować i będzie jarał kiedy chce czy jest szansa żeby sie zmienił , czy narkomanem zawsze narkomanem pozostanie? jestesmy ze soba 2 lata i jestesmy zaręczeni

Gość frufru
jeśli woli jaranie niż bycie z Tobą to cóż. niech sobie jara dalej. w tym przypadku racja jest po twojej stronie.

odpuść sobie, on z tego nie zrezygnuje, a do tych ciężkich dragów może wrócić, chwila załamania i ... Uciekaj póki czas

Gość pfooska
daruj sobie

Gość sensowny
ma to bardzo gleboki sens

To nie ma sensu. Poważnie. Na świecie jest tylu fajnych normalnych chętnych facetów. Po cholerę się w tym jedynym życiu jakie masz szarpać. Poszukaj a znajdziesz.

Gość zaden patologiczny
zwiazek sensu nie ma , a moze widzisz to inaczej co?

Gość sjsjsjsj
wiecie ja myślałam że ja taka matka teresa jestem że jak się poświęce to on się zmieni , bo za tym szkoda mi go bo on nie ma żadnej rodziny już wiem że jest wielu facetów ale czy normalnych to nie wiem albo po prostu na takich psycholi trafiam jak nie ćpun to inny, byłam w kilku związkach ale samych toksycznych a tak w ogole to ja mam 22 a on 32

Gość ani żona ani kochanka
nawet takich durnowatych pytań nie zadawaj bo wychodzisz na totalną idiotkę świat jest wypełniony siostrami miłosierdza, które kolebią się w życiu z narkomanami, alkoholasami... chcesz dołączyć... proszę bardzo, ale nie szukaj durniejszych od siebie na forum

Gość coco musi umrzeć
opamietaj sie! chcesz zmarnowac sobie zywot??? predzej czy pozniej tez zaczniesz brac, bedzie sprzedawal rzeczy ,zeby miec na przyjemnosc... nie angazuj sie

Gość sjsjsjsj
ja już jestem zaagażowana ,zaręczona w związku od 2 lat wiem że jestem idiotką

Tja. Zamień Se faceta na innego.Też Mi doradcy. Jak kocha i szaleje za Faciem to na nic Wasze rady. A,że związek z uzależnionym od w/w specyfików nie wróży dobrego.. ...mmmówić nie trzeba. Typ się nie zmieni.Lubi palić.Prędzej Mi kaktus wyrośnie..niż przestanie popalać.Przecież zioło tak miło odpręża.:-p..sprawia,że maMy w du.pie rzeczywistość-a Jemu najwyraźniej podoba się owy stan. Jesteś Duża..więc Sama rozumiesz;-)..

Gość sjsjsjsj
rozumiem aż za dobrze