Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA_poszukuje____

krem - pomózcie

Polecane posty

Gość ONA_poszukuje____

Witam Pewnie ten temat byl czesto poruszany ale juz tyleczsu szukam i szukam i nie moge znaleźc Czy istenieje jakikolwiek krem/żel/pianka plemnikobójcza która można kupic w aptece? globulki mnie nie interesuja a wsyztskie posty jakie znajduje są sprzed 2-3 lat jak to teraz wyglada? Z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość ach ale problemy
Pewnie ze sa. Musisz isc do apteki i pytac poprostu. W niemczech mozna takie rzeczy kupic juz w drogerii nawet, wiec w Polsce tez tego bedzie

Gość Renia 76
Czesc ! Krem nazywa sie delfen i jest z aplikatorem ale to nie jest polecane jako samodzielny srodek anty ale jako cos uzupelniajacego np. do gumek lub do krazka dopochwowego .

Gość frufru
w tym momencie w aptekach dostepne sa tylko globulki. producent nie dostarcza kremu na rynek... chyba ze masz jakąś małą apteczkę pod ręką, moze mają jakis zapas.

Gość frufru
"delfen - status - wycofany z produkcji, wyrejestrowany na terenie kraju, brak w produkcji, brak w obrocie".

Gość ONA_poszukuje____
no właśnie delfen'u nie dostane a czy cokolwiek innego jest? jak wcześniej pisalam globulki mnie nie interesują

Gość frufru
nie ma.

Gość _ona___poszukuje____
czy to prawda ze krem DELFEN wrócił do sprzedaży? tu jest link do innego forum, w którym piszą że tak, ale ze tam wiekszość dzieciaków siedzi to pytam tutaj ;) http://zapytaj.com.pl/Category/021,001/2,1059559,Wroc_do_wybranego_pytania.html

Gość _ona___poszukuje____
nie wiem dlaczego link sie przedziela, tam gdzie powstaje spacja nalezy ja usunąć http://zapytaj.com.pl/Category/021,001/2,1059559,Wroc_do_wybranego_pytania.html

Gość ona_poszukuje___
nikt nic nie wie na ten temat??