Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gertri

W czym na pogrzeb?

Polecane posty

Gość Gertri

Co mam zrobić, nie mam ANI JEDNEJ rzeczy czarnej, czy pasuje pójsc w jeansach na pogrzeb? Nie mam kompletnie eleganckich rzeczy a nie ma już czasu na zakupy. Mam liwkową blzke i dzinsy ciemneMam ochote sie rozryczec, bo powinnam ładnie wyglądac choćby dla ZMARŁEJ a bedzie wygladalo, jakbym nie miała do NIEJ szacunku. Co mam zrobic? :(

Gość
ciemne dzinsy, ciemne buty, ta sliwkowa bluzka, ladnie sie uczesz, skromnie umaluj. nie masz ani jednej czarnej rzeczy??? to ktos bliski?

Pozyczyć od siostry albo od koleżanki ciemną bluzkę. ale to nie chodzi o strój (choć to tradycja) tylko o pożegnanie zmarłego. Jak potrzebujesz, to przewiąż włosy czarną wstążka.

Gość Gertri
majtki koronkowe tylko , ze czarne

zależy jak bardzo bliska była ta osoba, teraz na pogrzeb niekoniecznie ludzie ubierają się na czarno. a coś szarego, albo brązowego masz?

Gość liberal girl
a nie masz jakiejś spódnicy? Dżinsy w taki upał.. poza tym nieeleganckie

Gość józio
tylko polski tłuku jak zagraja to nie tańcz

niedawno widziałam wiele osób w białych bluzkach (eleganckich)

Gość Gertri
Pogrzeb mojej babci, powinnam byc elegancka, ale nic takiego nie mam, a pozyczyc nie mam od kogo. Nic eleganckiego, bo nigdy nie bylo takiej potrzeby, na czarno nie chodze, nawet z białą bluzką jest problem..Mam 17 lat

Gość Polonia A
Pogrzeby to straszna rzecz ;(

Gość co to jeeeest
kiedy ten pogrzeb?

Gość ghjkl
a do szkoły na jakieś uroczystości to w czym chodzisz.Przeciez teraz prawie każda dziewczyna w Twoim wieku ma jakis elegancki garniturek

Gość takie tam duperele
Na pogrzeb babci chcesz iść w dżinach? Oszalałaś? I co to znaczy, że nie masz czasu na zakupy: babcia zmarła rano a pogrzeb popołudniu czy co? W życiu bym tak nie poszła ubrana na pogrzeb kogoś z bliskiej rodziny! Jeśli nie masz kasy to w kilku okolicznych lumpeksach na pewno znajdziesz białą bluzkę i czarną spódniczkę (spodnie) za psie grosze.

jak to babci to wypadało b założyć coś czarnego i eleganckiego, jednak babcia to babcia. gdyby to był sąsiad, tata koleżanki itd to śliwkowy może być ale w tej sytuacji nie wypada-takie moje zdanie

Gość a Mama o to nie zadba
bo nie rozumiem ? nei masz w domu nawet jednej czarnej spódnicy i bluzki ? jelsi nei masz to chociaż pożycz od koleżanki