Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjj joj

duze piersi maly wybor stoji kompilowych//

Polecane posty

Gość ojjj joj

Gość luna pampeluna
ooojojoj bez kitu a wez znajdz jeszcze taki z gora wiazana na szyii to juz wogole wkurwic sie mozna :/

Gość ojjj joj
ja osobiscie na rzekam na stroje w tym sezonie! szukalam stroju w rozny sposob przez internet no i w sklepach gdzie byly rozmiary jedynie B,C gdzie ja nosze D. w koncu znalazlam ale ie jestem zadowolona z zakupu nie podoba mi sie wzor materialu!! jest bardzo maly wybor w dodatku stanik przewznie jest dobry ale za to gacie jakie wielkie!!! masakra !!

Gość ojjj joj
masakra ja juz nie wiedzilam co zrobic!!! po pewnym czssie juz nie chcialam szukac i stwierdzilam ze zamiast sie dziec na plazy bede siedziec w domu!!!:( ale jednak cos tam znalazlam!!

Gość arramandda
No to kupuj stroje kapielowe w sklepach, gdzie się dobiera osobno górę i dół, tak jest najlepiej :)

ojjj joj, jakie Ty masz wymiary: pod biustem, w biuście, w biodrach? I czy szukałaś w sklepach takich jak Figleaves, Bravissimo, Brastop, polski Comexim, Bellissima, Peachfield, Karoline, Intimo4you czy inne oferujące stroje firm Freya, Panache, Fantasie, gdzie obwody staników zaczynają się od 60, miski sięgają K a majtki oczywiście dobiera się oddzielnie, bo to jest standard w dobrych markach i sklepach?

Gość ojjj joj
best_bra pod biustem mam 90 w biuscie 103 a w biodrach 95 :DD

Gość ojjj joj
z gory dzieki kolezanko:-*

Ja mam 75 H i tez jest mi ciezko dobrac biustonosz. Kupiłam wiazany an szyi z dosc pelnymi miseczkami, i ładnie układa biust :)

Gość ojjj joj
szukalam tak rownie sosobno gore i dol... majtki to spokojnie znalazlabym ale jak szukalam stanika to wszystko za male!:( prosilam o rozmiar D i nic nie bylo a jak juz naparade sie znalazl to taki nie dopasowany! no ale w koncu kupilam majtki fajne ale stanik jest naramiazkach i musze go przerobic na szyje!! bo wyglada strasznie! tak babcinie!

Ekhmm....Na pewno masz 90 (dziewiędziesiąt) cm POD biustem? Zmierzone ściśle i na wydechu?? Bo mi się nie zgadza z biodrami ;)

Gość ojjj joj
no pomylilam sie pod biustem mam 82!! sorka:P

No to w brytyjskich markach powinnaś nosić staniki/kostiumy 75F(34F), a w rozciągliwszych modelach lepsze może być 70FF. W polskich firmach byłoby to odpowiednio 75H i 70J-K. Bikini do wyboru masz w 75F ze 40 modeli, w tym połowa to halternecki (na szyję): http://tnij.org/dqau http://tnij.org/dqaq http://tnij.org/dqan Na ebayu to już w ogóle zatrzęsienie :D Majtki oczywiście dobierasz oddzielnie - myślę, że powinien Ci pasować rozmiar 10, one są dosyć duże. Jeśli spodoba Ci się konkretny model to możesz poszukać jego recenzji na Lobby Biuściastych :)