Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkelfan

powiem wam szczerze, że gdyby nie to, że wiem

Polecane posty

Gość majkelfan

jaki straszny jest diabeł to jutro idę do mojego proboszcza, żeby mi dał kartkę z papierkiem, że się wypisuję z kościoła. Bo tak. I jeszcze bym się kiedyś z nich śmiała po co se takie głupie kartki wymyślili. Żenada jedna wielka. Ale cóz... lepiej nie zaczynać bo to naprawdę działa... ale...

Gość majkelfan
Po co mi ta kartka? Żeby moja matka (macocha) widziała co zrobiłam. I w pokoju gościnnym bym to jej zawiesiła na pamiątkę po mnie. Albo nie - w garażu. Z kościoła co prawda nie można się wypisać, ale zróbcie tak swoim rodzicom zachwoując wszelkie oznaki szacunu do nich i szanując ich. Taka drobna za...zmarnowane życie. Matki dewotki i te sprawy...

Gość majkelfan
taka drobna zemsta KULTURALNA bardzo za ...zmarnowane życie mi. Tyle. Kopia dla bratowej i brata. I jeszcze kilku innym ludziom mogę to rozdać. Bo w sumie bo będę świadectwa na ścianach wieszać, nie? Lepiej sie wypisać z kościoła.

Gość majkelfan
Ostatni egzemplarz dla mojego TATUSIA. Ależ mnie pięknie wychował. Na dziada bez domu nad głową i nie mającego co jeść. No cóz... każdy dostanie to na co zasłużył na koniec. Niektórzy psychiatryk. I tyle.

Gość chore
j.w.