Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4556876ije

Dziewczyny pomóżcie. Jaki to rozmiar stanika?

Polecane posty

Gość 4556876ije

obwód pod biustem 77 w biuście 90. w tych kalkulatorach wychodzi że 70 D ,ale ja nie sądze że zmieszcze sie w 70, wpije mi sie pewnie w plecy. moje piersi są w opłakanym stanie, przez to że nie potrafie dobać odpowiedniego stanika.

Gość luna pampeluna
80 D

Gość dfsdfsdsdffsd
na początek kup 75E powinno być dobrze :) potem zmien na 70F :)

Gość dfsdfsdsdffsd
ja na poczatek bym ponosiła 75, sama mam 76 pod biustem i taki nosiłam i czasem teraz noszę, choc mam pare 70 ,ale to zalezy jak są ścisliwe

Gość 4556876ije
spróbuje te 70D i potem te ci mi napisałyście żeby miec alternatywe do tego pierwszego. po prostu z sił opadam, teraz triche schudłam te te małe cycki mają tak paskudny krztałt że wstd mi sie rozebrać. a wiecie gdzie mogę kupic jakis dobry, bo na te za 150- 200 zł mnie narazie nie stać

Gość ifugifug
77 to będzie pasował obwód 75 (nie zanizysz o 7 cm obowdu). 75 c przymierz w sklepie i nie pisz że ci gdzies wyszło w wyliczeniach 70!

Gość 4556876ije
właśnie wyszło w tych wszystkich kalkulatorach 70

Gość luna pampeluna
co wy durne jestescie jak mam pod biustem 77 to co ma sie wciskac w 70? jak to wyglada jak na plecach wystaja takie walki??????????????

hej polecam!!! ja sama tu kupuję zawsze nosiłam 75B ....chyba jak wszystkie dziewczyny, a tam mi dobrali 70G...i jest idealny!!! piersi mam większe, mają wreszcie normalny ładny kształ, są idealnie okrągłe! a stanik kupiłam na allegro za 60zł:) http://forum.gazeta.pl/forum/f,50580,Lobby_Malobiusciastych_.html ps, zawsze trzeba wziąć mniejszy rozmiar, jak ci dobrało 70 to tak ma być, poczytaj

stanik rozciąga się nawet do 20%, nie chrzańcie głupot 90% polek ma źle dobrane staniki, a zachowują się jakby wszystkie rozumy zjadły:o

Gość 4556876ije
własnie czytałam te wszystkie fora i tam też piszą żeby nawet o 10 cm mniejsze kupować. przymierze dziasiaj te rozmiary. tylko stać mnie na tekie z marks &spencer albo H&M, nie wiem jak to jakościowo wygląda

Gość dhdfhfggd
zalezy od modelu, ale ta guma się bardzo rozciaga, zwłaszcza jak cycki są duże. Ja mam pod cyckami 82 i nosze stanik o obwodzie 75, bo 80 mi sie zaraz rozciaga, czasem nawet przed praniem jest już bardzo szeroki Zmierz 70D, to nic nie kosztuje, przeciez nie musisz od razu kupować

Gość 4556876ije
no właśnie, tylko jak będzie zły to stane jak ten słup soli. jak obwód będzie za ścisły to mam wziąć większy- a jak miseczke? jaki numer powinnam zmierzyć?

Gość dhdfhfggd
i najlepiej dobrac ten obwod tak, żeby sie zapinał na ostatnią haftkę - wtedy jak sie rozciagnie, to zawsze mozesz "skrócić" Jak juz przy kupnie musisz zapinać na pierwsza haftkę, to przy rozciagnieciu juz nic nie zwęzisz

hej! w marks& spencer są świetne, sama tam kupuję, natomiast wkurza mnie jak wchodzę do jakiegoś sklepu gdzieś w centrum-taki mały stylowy, ceny wysokie i pytam o rozmiar 70G te wszystkie baby i ich wzrok....kurde, patrzą na mnie jak na dziwadło:O i zawsze ten sam tekst....70G?! przecież pani to maksymalnie 75B 70G to jakiś potwór! w ogóle 70 i miseczka G???? przecież to nienormalne!!! kurwa....normalnie mam ochotę walnąć taką babę, niedouczone krowy, a cycki noszą pod pachami albo górą im się ze stanika wylewają:O

Gość dhdfhfggd
jak weźmiesz większy obwód, to miske wtedy mniejszą

idz do dobrego sklepu zbielizna i tam Ci dobiora najlepiej ja tak zrobilam i jestem zadowolona - w koncu

dhdfhfggd jak weźmiesz większy obwód, to miske wtedy mniejszą weź...schowaj te mądrości. Jak ci wyszło 70 to bierz 70 i koniec, a bab tutaj nie ma co słuchać

aha jeszcze jedno. Autorko, ważne, żebyś na początek kupiła miękki stanik, żaden push-up! zresztą dowiedzione naukowo, że wszystkie push-upy odkształcają biust

Gość 4556876ije
dobra, to lece dzis do marks & spencer i przymierze ten 70 D:), dziękuje za pomoc:)

Gość zwxedcrfvtgbyhn
a mój? 67 pod biustem a biuście 81?

Gość dhdfhfggd
tika - spierdalaj Pisałam jej, zeby wzięła 70. Ona na to, ze jak TEN OBWÓD BĘDZIE ZA SCISŁY, to co ma zrobic z miską. Więc napisałam, ze wtedy miska mniejsza. Zrozumiałaś? Jesli a, to b. Jesli nie a, to c. Zrozumiałas?

słuchaj idiotko....ty pewnie też nosisz stanik za mały o 5 rozmiarów i cycki nosisz pod pachami. Co to znaczy, ze większy obwód a mniejsza miska? czyli stanik bedzie sie zsuwał a cycki będą wyłazić z miski? weź się dokształć, a potem rad udzielaj chora kretynko:o

Gość 4556876ije
Hej, byłam w tym sklepie i sama nie wiem. obwód troszke ścisły, ale martwi mie ze mi pod pachą robią sie takie bułeczki, chyba jednak za ścisły obwód

hey a gdzie mozna kupic taka rozmiarowke biustonoszy, chodzi mi o firmy... ja mam 70DD ( stanik bardzo scisliwy ) albo podobno 60G-65F z tych rozciagliwych.. hmm tylko ze jakos nie moge znalesc sklepow z takimi rozmiarami :/