Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawości bo ja mam

kto ma termin na jutro 3.07?

Polecane posty

Gość lilkajjjj
moja kolezanka urodziła w tamtym roku 3 lipca córeczke. co do dnia sie zmiesciła. bo termin miala wlasnie na 3-ego :)

ciekawe czy ja urodzę, szczerze to akurat mi nie pasuje :D

Gość Pigula1111
czesc ja mam termin na jutro i nic sie nie dzieje;( juz od dluzszego czasu marze o porodzie i NIC:( A moj bobas nadal sobie wywija nozkami i lapkami po moim biednym brzuchu;(

a duży ten Twój bobas, bo mój w 38tc miał 3900g. a dzis to nie wiem. Boje sie ze bedzie za duzy i nie urodze siałami naury :(

Gość Pigula1111
czesc;) Nadal nic sie nie dzieje;( tylko mi nastroj opada... tak bardzo chce juz porodu i nadal sie nic nie dzieje;( Mieszkam w USA i moja polozna powiedziala, ze w 38 tyg wazy jakies 7 lbs co daje jakies 3500 kg, bede miala syna a ty? ja sie boje, ze jak bede czekac za dlugo to cos mu sie stanie. W glowie mam tysiace pytan. OK kaza mi czekac do 13 na wywolanie,we wtorek mi zmonitoruja, kaza liczyc fetal movements... ok a jak on sie nie bedzie ruszal przez 2h to jak oni uratuja go po 3h??????? to przeciez za pozno! A moj maly ma okresy kiedy szczela pirulety w brzuchu a potem dlugo spi...