Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnei bardzo..

starszny bol co to moze byc ?

Polecane posty

Gość boli mnei bardzo..

kochalam sie 4 dni temu z moim chlopakiem i do tej pory starsznei boli mnie na doler brzuch jak lekko przejada reka po brzuchu to mnei az boli co to moze byc ;l/

Gość xalewer
Podejrzewam, że to może prezerwatywa (lub jakaś jej oderwana część) została Ci w środku. Słyszałem o wielu takich przypadkach. Nie należy zapominać, że lateks, z którego wykonana jest prezerwatywa pod wpływem długotrwałej wilgoci pęcznienie, co może objawiać się właśnie bólem, a w końcu prowadzić do uszkodzenia organów wewnętrznych poprzez sukcesywne ich rozpychanie. Oczywiście, jeśli to nie cała prezerwatywa, lecz jej część, należy także liczyć się z niechcianą ciążą.

Gość boli mnei bardzo..
to nei moze byc prezerwatywa.. skoro ja sciagnal.. widizlam ja na wlasne oczy ;/

Trudno mi powiedzieć co może być zródłem bólu. Być może nasz naciągnięte mięśnie pochwy. To może też być szyjka macicy. Myślę że powinnaś pójść do ginekologa.

Gość oksanananana
jeśli jesteś przed miesiączką to możesz być bardziej wrażliwa i wtedy ból po ostrym seksie staje się dużo bardziej intensywny w tym czasie albo nieodpowiednia pozycja