Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingusssssia

roznica wieku

Polecane posty

Gość kingusssssia

Czesc. Mam chlopaka 7 lat starszego . Ja mam 17 on 24. Nam ta roznica nie przeszkadza, bardzo sie kochamy jednak.... Nasi rodzice jeszcze nic nie wiedza. Jak mam powiedziec mamie ze mam starszego chłopaka ????? Prosze poradzcie co robic???? Jakies pomysly??? Dzieki z gory za odpowiedz :)

Gość dhdfhfggd
Nie musisz precież mówic, ile ma lat. Mowisz, ze masz chłopaka i już.

Gość kingusssssia
nie musze mowic ale ona zada tysiace pytan :( Ile ma lat ? SKad go znam ? Gdzie mieszka itp :( Ona jeszcze chyba mysli ze jestem za młoda na facetów a tu jeszcze wyskocze ze on jest ode mnie strszy :(

Gość justaaaaaa
mam chłopaka który jest ode mnie 15 lat starszy:) i nikomu to nie przeszkadza a my dogadujemy sie jakbyśmy byli rówieśnikami:P

Dokładnie. Ja też mam chłopaka o 7 lat starszego. Na szczęście mojej mamie to nie przeszkadza:)

Gość kingusssssia
boje sie ze nie zrozumie i bedzie kazala mi z nim zerwac :( a my juz mamy plany zeby razem wyjechac na weekend w gory :)

Gość sindey
to nie jest taka wielka różnica wieku,znam dziewczyne, która w wieku 18 lat wyszła za mąż za 36 latka, w każdym razie nie przejmuj się i po prostu powiedz zwyczajnie że masz faceta, rodzicom pewnie spodoba się że Twój facet jest starszy :)

Gość justaaaaaa
przede wszyskim zastanów sie czy to "ten jedyny" jak tak to stanowczo porozmawiaj z rodzicami, że to dojrzały, odpowiedzialny mężczyzna i przekonaj ich o tym:P

Gość kingusssssia
dzieki :) troche podnieslicie mnie na duchu :) teraz poczekam na odpowiedni moment i wkoncu moze to powiem choc boje sie jej reakcji :(