Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siaka owaka

CHAŁUPNICTWO - opłaca się?

Polecane posty

Gość siaka owaka

ktos z Was pracowal rtak? jakies skladanie dlugopisow czy cos w tym stylu? ile można na tym zartobic? za jakiekolwiek info bd wdzieczna:)

Gość siaka owaka
a dokladniej jakie? musze tylko na wakacje dorobic, na kieszonkowe... a nigdzie pracy nie moge znalezc:(

Gość siaka owaka
oszaleje chyba... pieprzona praca a plaza o slońce czekaja! :(...

Gość siaka owaka
a moze mając przytulne mieszkanko i dyskretne w centrum chałupniczo przy penisie popracuje w wakacje?

Gość siaka owaka
pracuj sobie pracuj żałosny podszywie...:/

Gość dcdcdfcedfcef
możesz mieć np 1 grosz za sztukę to baaardzo dużo czasu pochłania, trzeba przywieźć i zawieźć.. nie opłaca się, terminy są takie, że musisz oddać na następny dzień i ledwo się człowiek wyrabia

Gość siaka owaka
kurde a ja sobie wyobrazalam ze sami mi przywioza, sami po to przyjada heh... jasne...;/w zeszlym roku mialam taki wybor w pracy a teraz:(

Gość siaka owaka
a o pracy w domu/przy kompie/na necie/odbieranie meili itp cos wiecie?

Gość rrenia
Ja polecam inną ale bardzo skuteczną metodę zarobku w domu, korzystam z tej firmy już od kilku lat i jestem zadowolona, jakby ktoś był zainteresowany niech pisze na mail: mnhunter@op.pl w tytule proszę o wpis „zarabianie w domu za darmo”

Panel badawczy poszukuje osób zainteresowanych wypełnianiem płatnych ankiet!

Zarejestruj się w jednym z największych portali dających możliwość dorabiania przez internet poprzez wypełnianie ankiet na najróżniejsze tematy. Będziesz brać udział w kreowaniu nowych produktów, wypowiadać się na tematy społeczne i polityczne!

Ankiety będziesz otrzymywać naprawdę często, a jako wynagrodzenie za Twój czas otrzymasz do wyboru m.in. przelewy min. 50 zł, doładowania tel., gadżety reklamowe i in.

Zarejestrować się mogą wszystkie chętne osoby w różnym wieku - wystarczy wypełnić formularz na poniższej stronie internetowej!

http://www.opinie-rejestracja.pl