Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedemna100latka

moja matka jest pieprznieta!

Polecane posty

Gość siedemna100latka

weszła do mojego pokoju kiedy siedzialam z chlopkiem i zaczela mowic jak grubo wyglądam. chce mi się płakac, tym bardziej, że nie jestem gruba...

Gość a ty
to nie powód obrażać mame

Gość likto
tak,ja bym sie zemscila I to bardzo:)

Gość siedemna100latka
nie to wcale nei jest powod, jak ona obraza mnie i to jeszcze przy chlopaku. co innego gdyby powiedziala tak sam na sam, a co innego przy kims!

Gość a ty
wybacz jej

Gość likto
tai,powiecz jej przy ojcu lub w jakims wiekszym gronie,ze jest gruba lub ma zmarszczki duze lub beznadziejne wlosy..

Gość siedemna100latka
oto chodzi, ze kiedys mialam kompleksy (czasem nadal mam) na tym punkcie, na początku gim niektórzy mnei wyzywali itd. schudłam, wyglądam dobrze. ale sorry, jakbyś się poczuła, gdyby twoja własna matka powiedziała, że grubo i pękato wyglądasz przy bliskiej tobie osobie?

Gość siedemna100latka
odpowiedziałam, ze dzisiaj może tak wyglądam, a ona za to tak cały czas, a ona 'jaka złośliwa'. ja nie mam takiego tupetu, żeby zacząc mówic jak zle wygląda przy kimś innym

Powiedz jej tak kiedyś przy gościach! albo coś w stylu : \"Mamo, znowu śmierdzą Ci stopy!!\" :D:D

to bylo chamskie z jej strony, na pewno bym jej odpłaciła tym samym tak jak dziewczyny wyzej pisaly ;)

Gość siedemna100latka
ale ja tak nie umiem, zresztą co goście by sobie o mnie pomyśleli :o chociaż mały komentarzyk typu 'sporo ostatnio przytyłaś, nei sądzisz?' by się przydał :P

Gość a ty
ani mi się waż co s takiego zrobić

Gość Odgryź się
Podoba mi się odzywka "Mamo, znowu śmierdzą ci stopy"

Gość a ty
ile lat ma twoja mama

Gość siedemna100latka
wczoraj też mnei zdenerwowała, bo nie chce mnie puścic nad morze (70km dalej) z chłopakiem, bo ona nei chce zebysmy byli razem w pokoju :( a ja ciezko pracuje na to, zebym mogla wyjechac... bo jak nie z nim, to z kim? :( Nie mam takich dobrych kolezanek...

Gość siedemna100latka
a ty - bo co, jej wolno, a mi nie? ma 42 lata

gdyby moja mama wyleciala z takim ekstem to nie recze za siebie:/ przy kim jak przy kim ale przy moim chlopaku?? never!!;] zamykaj drzwi na klucz:P moze sytuacja sie nie pwtorzy:] szkoda ze Twoj chlopak cos nie odpyskowal ale coz...:)

Gość dziesiec
ma drzwi przesuwane, wiec nie mam mozliwosci zamknac na klucz :P mój chłopak zaczął się śmiac i powiedział mi 'wg mnie ślicznie wyglądasz', a jak matka wyszła 'ale cię pojechała'

ŻEBY TAK MÓWIĆ O MATCE?! GŁUPIA SMARKULO! JESTEŚ PRYMITYWEM! TACY LUDZIE TO ZARAZA ŚWIATA! URODZIŁĄ CIĘ,WYCHOWAŁA,UTRZYMUJE,A TY MASZ CZELNOŚĆ TAK O NIEJ MÓWIĆ DEBILKO ZASRANA😡😡??!!!

Gość dziesiec
to jej obowiązek, utrzymywac mnie, jeśli oto chodzi aż do momentu, w którym się uczę (max do 26rż.), więc spieprzaj. ona o mnie gorsze rzeczy mówi i jej przykro jakoś nie jest.