Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myniek500

dleczego faceci rzucaja słowa na wiatr!

Polecane posty

a dla mnie jest to smutne i na pewno dla wielu innych kobiet tez. jak to musi bolec jesli facet zostawia ja np po 4 latach i odchodzi do innej.

jesli myslisz ,ze mi dotniesz to sie mylisz haha jestes załosny,mam duzo wiecej lat od ciebie guwniarzu! wypad!

Bardzo się ciesze, że jestes duzo starsza ode mnie :D Zatem emeryturka juz na karku :D

Nie mierz wszystkich swoja miara. Dla mnie to glupota mowic komus, ze zawsze bedzie sie go kochac, a jeszcze wieksza glupota jest uwierzenie w takie slowa.

kazdy ma inne poglady,sa takie osoby,ze kochaja raz na całe zycie,nie chce nalezyc do takich,ale czas wszytsko pokaze.

komiczne-spadam z stad z dziecmi i z frajerami nie bede rozmawiac! jestes zwykłym frajerem! idz do pracy a nie siedzisz tu i ludzi krytykujesz. leser haha

ech nie ma co z nimi dyskutować :P ja powiem tak, bo sama nie rzucam słów na wiatr, raz czy dwa zrobiłam chłopakom nadzieję, ale nigdy nie udawałam zakochanej, albo zauroczenie nagle mi 'cudownie' nie znikało. od początku trzymałam dystans, jak uważałam że nie wiele z tego będzie. Natomiast faceci , nieważne czy coś będzie czy nie będzie wykorzystają każdą okazję i dziewczynę!! :(

" Dla mnie to glupota mowic komus, ze zawsze bedzie sie go kochac, a jeszcze wieksza glupota jest uwierzenie w takie slowa." to nie głupota, to czar danej chwili... miłość rządzi się okreslonymi prawami i nalezy przyjąć po prostu tę konwencje...

"idz do pracy a nie siedzisz tu i ludzi krytykujesz." na nocki nie pracuje :D isc to ja moge co najwyzej do domu, co wkrótce uczynie

"ze on iebie" chyba "jebie" powinno być :D:D dziwne to wyglada, gdy milosc kojarzy Ci sie z jebaniem :P

Nawet jakbym nie wiem jak byla zakochana, to bym nikomu nie powiedziala, ze zawsze bede go kochac, bo wrozka nie jestes, a klamac nie lubie, zwlaszcza w takich chwilach.

rozumiem, że przy Twoim trybie pracy, nie mozesz pojąć tego, że ktos pracuje w dzien :D

komiczne-ale ty jestes pusty jak but.pewnie jstes kobieta a podajesz sie za faceta!

"komiczne-ale ty jestes pusty jak but.pewnie jstes kobieta a podajesz sie za faceta!" sugerujesz zatem, że tylko kobiety mogą być puste? :D interesująca konkluzja :D

Gość jesiotr2323
Bo wydaje im się, że wy lubicie jak się je okłamuje...

haha ja moze nie wiem co tosa te emotikony,bo ja nie siedze tu jak ty 24/H.wakacje przyszły idzieci sie nudza,idz na piaskownice sie pobaw!

naprawde są juz wakacje? jakie mialas swiadectwo? z czerwonym paskiem?

i jak Ty sie zwracasz do 15 latka? :D Nie wstyd Ci, że takich słów uczysz dzieci? :D

ja się nie dziwie teraz, że autorke facet rzucił... nie dość, że wulgarna, to jeszcze strasznie nerwowa :D