Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telekomunikacyjne szmaty

Dostałam przed chwilą smsa spod numeru 7928

Polecane posty

Gość telekomunikacyjne szmaty

o tresci : Wlasciciel numeru [tu moj numer] proszony o wyslanie smsa o tresci START na 7281 a wyslane zostana 4 oczekujace wiadomosci MMS - zyczenia 2,44zl /sms UWAŻAM TO ZA SKANDAL!! Jak można takie kity wciskać ludziom? Dodam, że korzystałam kiedyś dawno z wapstera i jestem w sieci Era. W Plusie też jestem a tam są w porządku i nie wysyłają mi codziennie śmieci. Także tych o mercedesach i audiolkach do wygrania. Was te smsy też tak bulwersują?

Ja mam w plusie i wczoraj dostałam wiadomość ,ze mam do odebrania 4 zdjęcie i mam wysłać wiadomość czy chcę je otrzymać i dowiedzieć się od kogo są :D O jeszcze inna wersja ,kilka miesięcy temu ,"Ktoś chce ci cos bardzo ważnego powiedzieć ,wyslij sms to sie dowiesz kto i co ?":D Hehehe mają pomysły :D

Gość
Mi w ostatnich dniach proponowano m.in. rentgen w telefonie, piardofon :o udział w licznych konkursach, dzwonki, granie na czekanie... no i MMS-y też oczekiwały w długiej kolejce :o Naprawdę, skandal. Sieć ERA!

Gość w plusie też wysyłają
już "wygrałam" volvo i chyba forda, nie pamiętam..... Jak mi przyślą ten samochód, to chętnie zapłacę ten koszt sms-a 4,88 czy ileś tam :-)

no tak, w erze był mercedes.W plusie to chociaż jakiś wybór :-D

A ja od wczoraj mam erę - i na razie cisza, pewnie mnie jeszcze nie znaleźli..... Ale chyba w końcu wyjdę z piwnicy..... ;-)

Gość przerwa poszukaj
w orędżu dają BMW :classic_cool:

Nie mogę się doczekac kiedy w końcu dostanę możliwość wysłania SMS-a za 4,88zł na konto mojego nowego Mercedesa klacy C:classic_cool:

w erze żeby nie przychodziły te śmiecie trzeba wysłać smsa o treści \"NIE\" na bezpłatny numer 80888 Na wyłączenie tego można do 7 dni czekać, to się nie dziwcie że jeszcze po tej rezygnacji może coś przyjść :classic_cool:

Gość wkurzające co
Ja mam w orange i to samo. Ale prawda jest taka ze niektórzy wysyłają te smski bo imaczej by nie wymyślali cągle nowych głupot.

Gość Abonent Ery
Moja Mama przed chwila tez dostala takiego samego smsa jak w tytule tego tematu, o dokladnie tej samej tresci (ze czekaja na nia 4 MMSy-zyczenia i ze ma wyslac sms za 2,44 zl, zeby je odebrac) i nie wiedziala co z tym zrobic. Pewnie biedna by sie dala naciagnac, ale poszukalem w necie, znalazlem to forum i juz teraz wiemy, ze to zwykle naciaganie. Ja tez mam telefon Ery i dzisiaj zadzwonilem do Biura Obslugi Klienta. Czekalem wprawdzie az 15 minut na polaczenie z konsultantem, ale mi przynajmniej ta konsultantka powiedziala, jak mozna wylaczyc to przysylanie reklam (juz na tym forum ktos to opisal): trzeba wyslac bezplatny sms o tresci NIE na numer 80888. Juz mi przyszlo potwierdzenie, ze cofnalem zgode na otrzymywanie ofert handlowych od PTC i partnerow.

Gość gumi
zainstalowałam telefonie niby darmowy piardowof odpicuj fure itp gry.przychodziły komunikaty by aktywowac jakas funkcje wyslij sms.w gry gralo moje dziecko mialy byc darmowe a tu prosze nie odeslali mi wiadomosci o cenie tych sms.corka grala pol dnia nawalila mi na telefon sume 1300zl.zrobili mnie w balona ale ja tak sie nie dam to zwykli oszusci.powinni mnie poinformowac o koszcie kazdego smsa jestem załamana.

Gość no era i heyah są do dupy
ta era jest naprawde lipna. wiecie, że nigdzie nie można kupić doładowań do ery i heyah? bo tak obniżyli procent od sprzedaży że ci o terminali zrezygnowali z drukowania ich kuponów.

Gość uuuooololita
hehe a jak juz o smsach mowa to moja kolezanka opowiadała ze jej mama od niedawna miala telefon i kiedys mówi do tej mojej kolezanki, zeby zobaczyła co to za Lolita jej sie oferuje :P (sms o tresci erotycznej) mama nie zorientowana nie wiedziala ze takie przysyłają reklamy :P myślałam ze jakas lolita do niej napisała :P

Gość manix2010
....aż mnie trzęsie.Od kilku miesięcy płacę za sms-y których nigdy nie wysłałem.Czy na to nie ma rady.Era się szmaci,ale niech to robi na własny rachunek.Dlaczego ja i inni mają składać się na ich zyski.Co chwilę proszę o zablokowanie różnych numerów,a ONI wysyłają z innych.Przecież to paranoja.CZY TEGO GÓWNA NIE MOŻNA ZATRZYMAĆ!!!!!

Gość chudyr
Ludzie to jest jakaś zje...... firma Creativ Team czy coś takiego a to jest numer do nich można spokojnie zadzwonić i zrobić im awanture :) Pozdrawiam

Gość gość
Prostaki i penerskie chamy nazwać tylko ZŁODZIEJAMI tych gnojów !!!! Zgłosiłem na policję o filtrowanie tych naciągaczy !!!