Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hazardzistka

serwisy typu podbij , klikomat

Polecane posty

Gość hazardzistka

hej jestem ciekawa czy wielu ludzi próbuje swoich sił w serwisach typu podbij.pl www.klikomat.pl czy fruli , jak duzo trzeba zainwestowac aby cos upolowac , chce spróbowac swoich sił zainwestowac troszke kasy i jestem ciekawa opinii , nowa komórka czy laptop za grosze fajna sprawa:)

Gość hazardzistka
a czemu mam nie wierzyc ,wydaje mi sie ze jak jakis serwis dopiero powstaje to ąłtwo wygrac, mało uzytkowników a wiec konkurencja mniejsza , poczytalam kilka dyskusji i ludzie twierdzą ze wygrywaja

Gość Martha1111
Pewnie, że wygrywają! Samej udało mi się na klikomacie 2 rzeczy wygrać. Faktem jest, że aby wygrać, trzeba sobie opracować na własny użytek dobrą strategię. Po pierwsze: mało użytkowników - mniejsza konkurencja większa szansa wygrania i mniejsza liczba kliknięć. Dlatego w wydaje mi się, że początkujące serwisy takie jak klikomat właśnie w tym przypadku przeważają. Ale moze wypowie się ktoś, kto ma większe doświadczenie w wygrywaniu aukcji. Ja dopiero zaczynam :)))

Gość /valdi z koziej dupy/
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Gość bacardo
denny niedenny- ale da się coś ugrać?

Gość bacardo
i czemu wszyscy mówią, że to fruli jest najlpesze?

Gość paroowa
A ja uważam, że na fruli wygranie graniczy z cudem, a to dlatego że grają tam setki osób, a im ich więcej, tym szanse mniejsze. Ja gram na mniejszych serwisach, takich jak www.utarguj.pl, mam już 4 nagrody - 2 telefony, kartę doładowań plusa i żelazko :)