Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Czuję się jak zero, wakacje a ja siedzę w domu

Polecane posty

Są wakacje, ładna pogoda, a ja dzisiaj wyszłam na dwór tylko na pół godziny z psem. Nie mam znajomych z którymi mogłabym się spotykać. Widuję się czasem z koleżanką, ale sporadycznie bo ona też nie jest zbyt chętna. Kolejne zamrnowane wakacje :O

Gość wole ciemne
ile masz lat i skąd jesteś? Jak byłam w liceum to każde moje wakacje wyglądały tak, ze siedziałam w domu. Miaszkałam w małym miasteczku, w którym nie było pracy, miałam tylko 1 koleżankę, która czesto mnie olewała i jechała do swojego brata nad jezioro, my nie mieliśmy kasy, zeby myśleć o wyjazdach Każdy dzień wakacji robiłam to samo: wstawałam, telewizor, ok 11 szłam na działkę się opalać (tam tylko opalałam się, rozmyślałam i słuchałam muzyki), powrót ok 15, prysznic, obiad, telewizor lub gazety dla nastolatek. Dodatkowo jakieś ćwiczenia fizyczne wieczorem lub rano.

rusz 4 litery sprzed telewizora i komputera! wyjdź z domu dziecko! na pewno w twoim mieście są jakieś kółka zainteresowań,zajęcia sportowe,konkursy! dla chcącego niec trudnego!

Gość wole ciemne
dodam, ze jeszcze wtedy nie mieliśmy internetu w domu :O

woli ciemne ---> Mam 17 lat. A zmieniło się coś później? Łatwo powiedziec wyjdź z domu. Gdybym tak łatwo nawiązywała kontakty z innymi to miałabym pewnie dużo znajomych, a ja nie potrafię się tak szybko otworzyć więc jakieś kółka zainteresowań itp. nie wchodzą w grę...

Gość smutny rafciooo
dziubulek , malutkie biedactwo :(

dziubulku ja cię bardzo dobrze rozumiem. mam znajomych, ale to oni często się zamykaja, czego nie potrafię zrozumieć;/

Gość maturka4
Na Twoim miejscu poszukałabym wakacyjnej pracy w miejscowości wypoczynkowej. Nieźle płacą, dają kwaterę. A potem zawsze znajdzie się jakaś grupa, z którą można spędzić czas. Nawet tacy sami "nieszczęśnicy-pracownicy". Byle nie użalać się nad sobą, a coś dla siebie zrobić

Gość kaktusowaaaa
mam tak samo jak Ty autorko!

ale nie każdy mieszka w wypoczynkowej miejscowości. popytaj rodziców, może ich znajomi przyjęli by kogoś do pracy. różne sklepy i restauracje oferują młodym ludziom pracę w wakacje. warto poszukać.