Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena..

czy wasi faceci pisza fo was w ciagu dnia?

Polecane posty

Gość marlena..

moj rzadko dopiero wieczorem kolo 22 na skype . nie chce naciskac zeby nie bylo wymuszone ale chyba bede musiala mu powiedziec ze ma sie odzywac w ciagu dnia. czy wogole takie cos podchodzi pod olewanie? facet ma 34 lata juz

tak pisza umarłam bym gdyby nie pisał,zaraz jak wstaje to pisze:P

Gość damma z łasiczką
moj dzwoni 2 razy dziennie ale po godzine rozmowy. zrobil sobie darmowe. lepiej sie oplaca niz smsy :P

Gość marlena..
czyli jednak pisza w takim razie moj ma mnie w glebokim powazaniu :(

Gość marlena..
eh to powie mi ze jesli mam potrzebe czy ochote to dlaczego sama nie napisze w danej chwili

Ale, nie Jestes w 100% pewna co powie, nie martw sie na zapas, pogadaj z nim to Ci na serduszku lzej bedzie ;)

Gość marlena spoko moj tez jest
dziwny pisze rano smsa albo nie pisze czasem zadzwoni po pracy a czasem nie i jest dopiero na skypie w srodku nocy...kupilam sobie dzisiaj sukienke chcialam mu na skypie pokazac zeby powiedzial czy mus ie podoba ale jak on mogl rozmawiac to ja poszlam sie kapac (no nie bede caly dzien na niego czekac) mial byc za godzine i co? i ta godzina 3h temu minela....zostawilam mu wiadomosc ze znowu o mnie zapomnial a jutro hmmm no coz ja bede wyjatkowo zabiegana...skoro lubi czuc sie olewany to prosze bardzo spelnie jego oczekiwania...

Gość Dziewczynki
zabrac wam komorki.Zaglaskacie facetow na smierc:)

Gość marlena..
ale przypominam sobie ze dawno temu cos podbnego powiedzial a ostatnio mowi do mnie ze bardzo tesknil za mna ale zapomnial zadzwonic bo cos tam robil mowie mu ze przeczy sam sobie a on tylko sie zmieszal. zauwazylam ze czesto jak odzywam sie pierwsza np na gg to odpisuje pozniej bo tlumaczy sie ze sie zaczytal i zapomnial albo wysle mu smsa a on pusci tylko sygnal czy to nie jest olewanie?

a w ogole to wam cos powiem ja na niego czekam jak ostatni glupek a on spi;d juz od kilku godzin....juz wiecej na niego czekac nie bede. P.s. moze nieoniecznie zabierac komorki bo ja rzadko do niego dzwonie tylko jak mam cos waznego a smsow to mi sie nie chce pisac wole pogadac jak juz.

Gość marlena..
ale gdzie tu jest zaglaskanie? ja mu sie prawie wogole nie narzucam tak ze wychodzi na to ze mamy kontakt tylko wieczorem na sype lub telefon do tego spotykanie sie raz na tydzien i wychodzi super zwiazek

Powiedz mu po prostu o tym, ze dzen w dzien Cie olewa. Przestan sie do niego przez jakis czas odzywac. Niech zateskni za rozmowa z Toba, a blyskawiczenie zacznie wydzwanac. Czasem potrzebny jest wstrzas.

ja ci dam rade...moj mi kiedys powiedzial ze on do mnie dzwoni nie dlatego ze on chce tylko dlatego ze wie ze mi bedzie milo;d wkurzylo mnie to i nie odzywalam sie tydzien;d nie pisalam smsow nie dzwonilam na gg jak pisal cos to odpisywalam ze nie moge rozmawiac bo wchodze i stat. na niewidoka;d wiec w koncu jak zaczelam odbierac to dzwonil dlatego ze chcial ...on chcial.... Rob mu tak jak on Tobie...zbastuj z smsami i dzwonieniem a najlepiej to se znajdz internetowych znajomych z ktorymi bedziesz mogla zawsze pogadac...ja mam takich kilku gadamy sobie na gg i wypelniają mi czas:) a ze jestem gadula to to sie rozklada na kilka osob;d;d

Gość marlena..
doktorze moge mu tak powiedziec ale wiem co odpowie, wlasnie to co pisalam powyzej bo on uwaza ze nie tylko facet ma sie starac w zwiazku i dlaczego on tylko ma codziennie dzwonic. prawda jest tak ze jesli juz to tylko on dzwoni no ale tylko wieczorem

Gość marlena..
w sumie dawniej pisal w ciagu dnia, dzwonil i zawsze on pierwszy teraz nie pisze nie dzwoni w ciagu dnia tylko wieczorem wiec pomyslalam sobie ze moze robi to specjalnie zeby sprawdzic czy zalezy mi , czy sie postaram no bo skoro jest zasady ze na rowni powinnismy sie starac . w sumie to przypuszczenia ale moze tak byc?

Gość marlena..
w sumie ja nie mam z czym zbastowac skoro prawie zawsze on odzywal sie pierwszy ale teraz powoli ja sie przelamuje bo widze co sie dzieje ale kiedy juz to robie to on odpisuje po jakims czasie lub nie odpisze jesli np napisalam mu tylko "milego dnia" albo pusci sam sygnal

Mysle, ze moze tak byc. Moze zapytaj go po prostu. To, nie w porzadku jak by sie bawil w gierki jakies.

Dobranoc lece juz, a Tobie Marlena zycze zeby sie wszystko dobrze potoczylo w zwiazku Twoim grunt to optymizm bedzie ok :)

Gość Amanda 87
hehe, dobry temt:) mi moj facet hmmm pisac smsy chyba nie, czasem wieczorem jakiegos buziaka mi wysle i tyle. Ale bardziej dzwoni niz pisze. jak on nie dzwoni to ja zadzwonie, tak roznie poprostu raz ja, raz on:)