Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WieLOKOLOROWaA

rozjasnianie włosów pomocy

Polecane posty

Gość WieLOKOLOROWaA

Dziewczyny mam pytanie.Dziś postanowiłam rozjasnić włosy.Mam czarne i chcialam przefarbowac sie na taki ciemny blad.Kupiłam rozjaszniacz firmy Joanna nalozyłam go na wlosy i rozjaśnily sie tylko odrosty na blad troche dalej mam czerwone a na dole czarne.Mam grube i dlgie wlosy.Czy jutro moge użyc ponownie rozjaśniacza??????????Dodam ze wlosy juz od dawna mi wypadaja i to garściami.Prosze o pomoc

Gość dsadsada
Nie kombinuj, tylko idź jutro do porzadnego fryzjera i spytaj, jak to wszystko uratować.

ja proponuję iść do fryzjera i wydać trochę kasy, a nie czekać aż zrobią się zielone, serio.

Gość WieLOKOLOROWaA
No w tym sęk ze kasy za bardzo nie mam mam duzo wydatkow a zalezy mi na domowym sposobie.Mozna uzyc tego rozjasniacza jutro???????????????/

Gość WieLOKOLOROWaA
heeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppppppp

ja bym nie ryzykowała:( tylko do fryzjera pędziła

Gość ile opakowan uzylas
na te dlugie wlosy?

No to zrobiłaś WILKI błąd. Skoro farbowałas włosy, rozjaśniacz zadziała tylko na odrosty. Pry tego typu włosów robi sie dekoloryzacje w profesjonalnym salonie. Pewnie zniszczyłas sobie strasznie włosy. Radze udac sie do salonu... badz zafarbowac włosy z powrotem an czarno :P

Z tego co wiem to nie mozesz ponownie użyć rozjaśniacza bo skruszą CI się włosy , fryzjerka kiedyś mi tak powiedziala , dlatego u fryzjera zazwyczaj malują tylko odrosty rozjaśniaczem zeby nie zniszczyć włosów .

czarny kolor zmywa się z rozjaśniacza na różne barwy. brat jest fryzjerem i trochę opowiadał. idź do salonu koniecznie!

Gość Safariii
bo rozjasniacz naklada sie najpierw na srodek i konce a potem na odrost, jeśli Ci czasem przyjdzie taka mysl zeby jutro je jeszcze raz rozjasnic co stanowczo odradzam nie nakladaj juz rozjasniacza na odrosty , a tak wogole mozesz sobie zniszczyc wlosy, a nawet spalic!!!!

Gość WieLOKOLOROWaA
no uzyłam jedno opakowanie ale zrobilam bład bo powinnam uzyc dwa ze wzgledu na to ze mam grube.kupilam teraz dwa rozjasniacze i chce nałozyc na te czrne.Kupiłam tez farbe ciemny blad ale chyba niepotrzebnie

Ojj zrobiłaś wielki błąd ... następnym razem nie maluj sobie sama włosów :P

Nie powinnas wogóle sama rozjasniać włosów. I ciesz sie,z ę nie kupiłas dwóch ;) Jesli nałozysz znów te dwa rozjaśniacze... :O O matko, nie polecam... :O

rozjaśniacza drugi raz nie używaj ani nie farbuj ich znowu na czarno. pózniej przez dlugie lata nie dojdziesz z nimi do ładu. fryzjer i tyle.

Gość WieLOKOLOROWaA
no i chyba bede musiala isc do tego fryzjera bo to straszne

Gość tak mozesz ale ni ejoanny
zmiluj sie to badziew , kup loreala i maluj juz nie na odrosty tylko nizej , i kup tez jakis jasny braz i pomaluj zaraz po zmyciu rozjasniacza , ahaa i po rozjasniaczu wez odrzywke na jakies 10 min . powodzenia , ja juz to przechodzilam :O

Gość tak mozesz ale ni ejoanny
no albo ciemny blad :) taa beda zniszczone , no ale coz , juz iml zaszkodzilas najlepiej podetnij se koncowki bo beda zjarane

Gość ile opakowan uzylas
no wlasnie! teraz masz 2 wyjscia - mozesz nalozyc szampon koloryzujacy, najlepiej czarny jesli nie chcesz meczyc wlosow lub zaryzykowac 2 podejscie rozjasniaczem. wlosy masz w kiepskiej formie, ale nie wypadna wszystkie po 2 rozjasnianiu, musisz tylko porzadnie o nie zadbac. rozjasniacz nakladaj stopniowo zaczynajac od najciemniejszych partii, koncowki zostaw w spokoju. musisz miec na uwadze fakt, ze wlosy i tak nie beda jednolite. osobiscie po rozjasnieniu nakladalam farbe dla rownosci koloru, ale to juz zalezec bedzie od kondycji twoich wlosow

Gość WieLOKOLOROWaA
Wiecie co nie chce juz kombinowac z rozjasniaczem.Pojde do fryzjera.Bo boje sie ze mi wypadna a i tak mi wypadaja i to strasznie.Dziekuje wzystkim za pomoc:)

Gość ile opakowan uzylas
eeeee no jak mozesz wyjsc z domu to nie jest jeszcze tak zle:D powodzenia!

Gość WieLOKOLOROWaA
A moze odczekam dwa tygodnie i ponownie uzuje rozjasniacza ale na czarne wlos???????A jakbym jutro nalozyla farbe ciemny blad to by mi sie te czarne wlosy zamalowally na jasniejsz???????????????

Blagam, nei rozjasniach ich juz ssama :O Tylko ryzjer!!! Ile razy musiałam ratowac takie głowy... Ech,.... :o

Gość poradzeci
Ja zawsze sama rozjasniam,bo fryzjerka nie chce moich/grubych/włosów rozjaśniać /???/.Zawsze należy kłaść rozjaśniacz na tłuste włosy.A więc przetrzymaj je kilka dni i zrób ponownie,trzymaj ok.10 minut dłużej niż każą/nie bój sie/.A po drugim rozjaśnianiu zrób lekko fioletową płukankę/lub umyj włosy szamponem Joanny z fiolecikiem/jest taki /.Powodzenia.Napisz o efektach.

Matulko... Skoro rozjaśniacz nie ruszył ci ciemnych wlosów, to farba nawet nie zafarbuje ich...

nie moge tego czytać. No wiec tak jestem fryzjerka i pod żą pozorem nie słuchaj rady "poradzeci" Idz do fryzjera!!!!!

Gość poradzeci
moim zdaniem za krótko trzymałaś.Te ich instrukcje nalezy dostosowac do grubosci włosów.