Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztuczna biżuteria

robi ktoś taką biżuterię

Polecane posty

Ja takiej nie robie, bo jest zwyczajnie brzydka. Ale wiem jak. Robi sie ja bardzo prosto, tylko musisz miec elementy i specjalne szczypce. Oczywiscie, ze sie nie oplaca, co wiecej, mimo, ze jest tania, jak widzisz, nie sprzedaje sie. Lepiej zrobic cos drozszego, ale ladnego

mysle ze to nieopłacalne, na allegro idzie kupić za 1zł jedną parę, czasem nawet 3 pary! mi się to w dodatku strasznie nie podoba, ale jak chcesz troche grosza, masz czas, to możesz spróbować

Gość sztuczna biżuteria
e no, brzydka nie jest, ma swój urok, na pewno nie zrobie na poczatek nie wiadomo czego, bo zwyczajnie nie mam o tym zielonego pojecia. :-)

Gość dzela89
Ja robię taką biżuterię i wcale brzydka nie jest :) Kupują ode mnie ludzie i są z niej bardzo zadwoleni. W swoim zestawie mam tylko kolczyki, ale pasują do wszystkiego :)

Gość dzela89
Polecam się ;P

Gość gonia1620
ja też robie kolczyki i są bardzo ładne tylko teraz nie mam gdzie ich sprzedawać:( może wiecie gdzie w necie można je sprzedać???? allegro odpada:(

Gość Magdalena Winiarska zapraszam

Gość Mam bardzo fajne OFERTY
Cześć. nazywam się Ola Ryhoń mam swoją małą firmę (z biżuterią) {Zakup,sprzedaż} Polecam bo naprawdę się opłaca np.srebrne kolczyki marki Meriie Dera-cena 34,87zł Naprawdę Się Opłaca bo np.w innym sklepie te kolczyki kosztują ok.87zł + watt Zapraszam ul.dworska12 Warszawa. Firma-\" Kaja \" :) pozdrawiam ..