Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Estee Lauder

Angielski tlumacz please!

Polecane posty

Gość Miss Estee Lauder

Opiszcie mi profesianalnie opis mojej ulubionej bylej pracy po angielsku: ''Wspominam milo moja poprzednio prace. Praca byla podobna, a nawet rzeklabym, ze nawet taka sama polegajaca na produksji wysokiej jakosci zywnosci. Mam zrecznosc manualna wiec popprzednia praca stwarzala mi przyjemnosc . Produkcja liniowa i operowanie maszyn. Pracowalam w chlodnym klimacie i sterylnym. Moj team byl bardzo uprzejmi. Atmosfera byla bardzo sympatyczna. '' No cos tak prosze

Gość Miss Estee Lauder
moze byc tak: My previous job I remember nicely. The job was similar like that, I can say is even the same. There is production of high quality food products. There is important thing to have manual skills so do I. Line production and operating of production machines. I worked in cold and very sterile environment. My team and rest of people working there was very kindly. There was really great. Moze byc tak? wiem, ze moglo by to byc lepiej napisane dlategp prosze chociaz o sprawdzenie.

Nie bedę Ci tłumaczyć dokładnie, bo spać zaraz idę ale jak jesteś w liceum to praca może być jako tako.

Gość Miss Estee Lauder
Ewelina dzieki Ci za uwage :) chociaz bede spokojna, ze to moze tak byc. Milej nocy

Gdybym nie była padnięta to bym Ci dokładnie przetłumaczyła. Ja nauczycielką nie będę ale studiuje anglistykę i tu masz błędy ale w gimnazjum i w liceum Ci to zaliczą podejrzewam jeśli nie jesteś na wysoko zaawansowanym poziomie.

Gość seksual obciagation
a przetlumaczycieee mojj nickk??????????????????????????,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :classic_cool: