Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trukki 25

Jutro umowilam sie z facetem......

Polecane posty

Gość trukki 25

Na spotkanie.Poznalismy sie w necie.Widzialam go tylko na zdjeciu.A jak mi sie niespodoba.Co ja wtedy zrobie?????????????

Gość oczy bola
uciekaj!!!!!!!!!!

Gość Raczej na jutro
:O

Gość linnnn
ja bylam kiedys w takiej sytuacji xp chlopak to bylo totalne dno xP spotkanie szybko sie skonczylo ;p

Gość geometria9
a może ty mu się nie spodobasz:P

Gość terefereuch
Posiedzicie razem,pogadacie i umóicie się na kolejne spotkanie,po czym nie dojdzie do kolejnego spotkania.Tyle.:-pProste jak drut.

Gość trukki 25
A czy jest mozliwe zeby facet ktory spodobal mi sie widzac jego tylko zdjecie niespodobal mi sie na zywo???????

Możliwe :P wiesz niektórzy na zdjęciach wychodzą trochę inaczej niż w rzeczywistości .

boze jakie głupie pytania zadajesz.jakci sie nie spodoba to trudno,posiedzisz znim pogadasz,a potem urwiesz kontakt.

Gość trukki 25
nPRAWDE.Ale mnie brzuch z nerwow boli.Nielubie takich sytuacji.

Gość trukki 25
Wiem ze glupie pytania zadaje.Ale ja mysle.Np.Jak bedzie ubrany, czy ma zadbane dlonie i paznokcie.Czy ma wszystkie zeby.Czy ma swierzy oddech.

Gość pal pal poki mozesz
trukki- a ja wlasnie gadam z takim jednym, on chce sie spotkac, z tym ze fotkami sie nie wymienilismy :O i nie wiem- spotkac sie, czy nie...? fajnie nam sie rozmawia a to sptkanie nie mialoby byc zadna randka, tylko spotkaniem towarzyskim. Ale ja mam opory- bo co jak sie okaze, ze to jakis psychol jest? chociaz jakby mi przyslal fotke, to nie musialaby byc to jego fotka. Jeszcze go troche przetrzymam i zobacze co z tego wyjdzie. A co do Ciebie, to sie wcale nie dziwie, ze sie zastanawiasz co i jak.Ja kiedys umowilam sie z takim jednym- niby na fotce wygladal ok ale na zywo juz nie :O:D Modlilam sie , zeby czas naszego spotkania jak najszybciej zlecial :D ale jakos wytrzymalam :D

Gość pal pal poki mozesz
aaa, ten 'moj' nie mial wszystkich zebow :D:D:D i oddech jego tez za swiezy nie byl- nie zebysmy sie calowali :D siedzial dos blisko mnie i nie dalo sie nie poczuc :O

Gość piatek 22 o5
autorko, jak po randce?