Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka190

jak sie o tym dowiedziec czy...

Polecane posty

były facet mnie jeszcze kocha,jak mam sie dowiedziec.wydaje mi sie ,ze juz nie,ale chce sie jakos dowiedziec:(pomocy!

Gość spytaj go

no własnie nie moge go spytac ,bo sie rozstalismy juz dawno i bym zrobiła kompletna idiotke z siebie gdym go zapytała o tto:( jakies inne sposoby?

Moze zrob jakas romantyczna kolacje winka nalej mu i sobie i obserwuj jak on bedzie sie do Ciebie odnosil. Napewno zauwazysz na co wskazuje jego zachowanie. Powodzenia trzymam kciuki:) i nie mysl pesymistycznie on napewno Cie kocha :) pozytywne myslenie to juz polowa sukcesu :)

ale a z nim nie jestem to mój ex to jak mam mam mu nalac winka:/

To moze bez winka. Po prostu umowcie sie na kolacje. Mam do Ciebie jeszcze pytanie, krotkie. Czy kochasz go ?

doktorku nie jestesmy długo juz ze soba,mineło juz troche i nie odzywamy sie do siebie.ja go kocham,ale chce wiedziec czy on mnie tez.

Gość kropkaaali
a skad jest?

To moze zadzwon do niego wypytaj kiedy przyjezdza do kraju :) powidz mu, ze chcialabys po przyjacielsku sie spotkac :), a dlaczego sie rozstaliscie? Jesli go kochasz o moze uda wam sie zejsc raz jeszcze ze soba:)

Gość a długo na słońcu siedziałaś
jeśli ty go kochasz i on kochałby ciebie, to bylibyście razem, a nie jesteście. Z jakichś powodów chyba się rozstaliście, co? On cię zostawił czy ty jego?

zadzwoń z zastrzeżonego numeru i szepnij w słuchawkę \"kocham cię\" jak oddzwoni do Ciebie to Cię kocha :) jak oddzwoni do Twojej koleżanki... no to cóż... przepadło ;)

z głupiego powody w sumie.wiem kiedy przyjezdza,ale ja pierwszego kroku nie zrobie!

Ale mozna to odbudowac :) Nie musisz robic jakiegos znaczacego kroku. Moze daj sygnal zainteresowanie (doslownie mowie wyslij mu sygnal na telefon, a ak odbierze to sie rozlacz ;) )

nie,bo on bedzie wiedział ze to ja a ja nie chce tak

To moze wyslij mu sms i zapytaj po prostu jak mu sie powodzi :) ? Daj mu jakis znak :) a on jest niesmialy czy raczej smialy ?

smiały jest.ale ja nie chce sie osmieszyc,juz raz sie osmieszyłam,aon nic na to.chcesie po prostu dowiedziec czy jeszcze mnie kocha i tyle. ale nie wiem jak. kurde no co mam zrobic?

Alepytajac tak po przyjacielsku co u niego slychac mysle ze bys sie nie osmieszyla :). Moze znajomych jego z Polski zapytaj czy maja jego gg czy mail znasz jakis jego znajomych ?

dzieki doktorku,ale nie napisze nawet tak jak mówisz,bo to on zerwał kontakt.nie wiem chyba sie nie dowiem.a on gg nie ma.

A moze jak przyjedzie do kraju to sie odezwie do Ciebie ? Badz dobrej mysli :) juz mowilem, ze to naprawde polowa sukcesu :) Trzymam za Ciebie kciuki :) Ps: jak ja bym bym na miejscu Twojego bylego i bym kochal to napewno jakos bym sie odezwal.