Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasmadagara

Facet rockman-nie wiem , czy sie wiazac

Polecane posty

Gość kasmadagara

Witam. Mam problem. Przez pewien czas bylam sama, niedawno poznalam faceta. Jest to mezczyzna bardzo przystojny, niezwykle inteligentny, dobrze wyksztalcony, prowadzacy wlasna firme. Dodam - dorosly!To jednak tylko jedna strona medalu. W pracy zachowuje sie i wyglada calkiem przyzwoicie( podejrzewam , ze okolicznosci go zmuszaja), jednak pozniej nastepuje przemiana. Zaraz po pracy doslownie przebiera sie-kowbojki , skory, kolczyki , bransolety, jakies chustki, blyszczace dodatki. Nie to jednak jest najgorsze. a jego zachowanie. Kiedy spedzamy czas razem, jest bardzo przyjemnie, toczymy dyskusje, smiejemy sie, dobrze sie ze soba bawimy, Ale zabral mnie pewnego dnia do swoich znajomych, do jakiejs meliny, gdzie podobno leci muzyka, ktora on nazywa \'hair metal\'. A tam dopiero zaczelo sie uzupelnianie wizerunku-z wejscia wskoczyl na stol i juz tam zostal razem z kolegami spiewajac, tupiac, rozwalajac kufle i wszystko dookola, tarzajac sie po ziemi i ogolnie robiac okropna grande. Pijany oczywscie, na mnie nie zwracal szczegolnej uwagi. Ma tez kilka wad-potrafi byc nietaktowny, byl ( a moze i jest ) strasznym kobieciarzem, lubi pic duzo i robi to regularnie. Duzo by opowiadac jeszcze, co za wyczynow sie naogladalam. Nie wiem co robic, z jednej strony bardzo go polubilam, cos poczulam do niego, ale z drugiej normalnie czuje strach, co on jeszcze pokaze. Nie wiem czy warto sie angazowac, nie chce tez zalowac. Co robic? Poradzcie.

Moim zdaniem sama musisz zapytac swoje serce co zrobic. Jak ja bym poznal (hipotetycznie bo juz milosc mam :) ) kobiete, ktora w kontaktach ze mna byla ok, ale potem pila by na umor i olewala by mnie to bym sie nie wiazal, bo nie lubie udawania kogos kim sie, nie jest i jestem abstynentem. Pozdrawiam mysle, ze wybierzesz dobrze :) Tylko wybierz sama, to jest wazne.