Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co robic

mam15lat ale za2 miesiace bede miec juz16lat a zakochalam sie w 26 z internetu..

Polecane posty

Gość niewiem co robic

klikajac z nim 2 miesiace, on tez sie we mnie zakochal,nawet pisze ze kocha. piszemy ze sie kochamy jest cudownie,jest sliczny meski,chce sie z nim kochac,on jest otwarty na sex,tak zaczelo sie nasze pisanie

Gość niewiem co robic
zakochalam sie w 26 latku z internetu 10 lat starszym

Gość co zobaczylas na plazach
powiedz mamie, ucieszy sie

Gość nbver
tez mam 26 lat jestem prawiczkiem , ale znajomosci nie zaczynalbym od seksu .

Gość współczuję

Gość niewiem co robic
juz teraz tak o nim nie piszemy,ale on nie moze bez seksu zyc,mial jakas laske,rzucil ja,i teraz potrzebuje,ale ja go kocham,zakochalam sie bardzo w nim,a jak:P on tez,przez pisanie na gg od razu i piszemy 2 miesiaczki.fotki ma zajebiste.wszystkie laski na niego leca,a on pisze tylko ze mna.ze mna chce byc.mieszkamy daleko od siebie:(

Gość niewiem co robic
chcialabym sie z nim kochac,jeeest taaaki meski:P i zakochalam sie od razu w nim

Gość nbver
tez wole niewinne dziewczyny . Sam jestem prawiczkiem i wolalbym dziewice na dziewczne

Gość do nbver
a co powiesz na dziewczynę, która nie jest dziewicą ale jest po 4 letnim związku? Czyli nie kurwa ale nie dziewica

Gość rodzice powinni sie dowiedziec
sluchajcie, a co powiecie o takicch 15 i 16 latkach i 17 latkach ktore sie puszczaja bo watpie by taki zwiazek , gdzie meiszkaja daleko od siebie,nie widzieli sie, klikaja tylko na gg, to jak moze przetrwac, jak nawet sie nie zaczal??? facet jakis nie teges, a dziewuszka po prostu zakochala sie, facet pewnie jej slodzi... a ja to pociaga wiec po krotce te po 20 ktore sa dziewicami sa lepsze , niz takie nastolatki ktore juz nie sa:/ bo on ja zostawi (pewnie nawet sie nie spotkaja) to ona juz nie bedzie dziewica, tylko bedziesz mial poczucie ze ona z 10 lat satrszym spala , dawala dupy.... bo o milosci w tym wieku nie ma mowy, a wiedza o sexie tym bardziej

wypowiem sie co ja o tym sadze mi by to, nie przeszkadzalo, ze nie dziewica :) mam juz dziewczyne wiec pisze hipotetetycznie tyllko, ze to nie jest wazne. Wazne jest to jaka jest kobieta i czy potrafi soba cos zaprezentowac i nie chodzi tu wcale o wyglad modelki, a o inteligencje, wiedze wrazliwosc :) Pozdrawiam :)

Gość nie wiem co robicc
on nie jest prawiczkiem.mial duzo dziewczyn.byl w barzdo powaznych zwiazkach,z ostatnia laska mieszkal mial sie zenic.ale nie chce.chce mnie,zakochalismy sie w sobie.ale nie widzielismy sie:( daleko bardzo mieszkamy od siebie:(

rodzice powinni sie dowiedziec Byc moze troche racji masz, ale czasem taka 20 latka madrzeje :), a bledy mlodosci? Co bylo to bylo :) Wazne co bedzie nie co bylo :) Takie ja mam przynajmniej zdanie.

Gość ludzkie pojecie
doradzam Ci autorko nie spotykaj sie z nim, jesli dla niego sex jest wazny, domysl sie ze mu go akurat brakuje. Byl w powaznych zwiazkach. Mieszkal z kobieta, wiec mial sexu az nadto;) a teraz autoreczko pewnie lapie na internecie na swoje czule slowka pierwsza lepsza ktora sie w nim zakocha, i padlo na ciebie;) powinnas takiego przepedzic,to kobieciarz jakich malo, ale zeby z 15 latka o sexie pisac ..bosz:o

Gość achhh te dzieci
lepiej jedz na oboz ;););)

Gość nbver
Jestem bardziej zainteresowany rozpoczeciem zwiazku od chodzenia za ręke niż od łozka .

Gość kokokoko
Super! Zakochałaś się! Od razu! Jasne...