Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leenaa

jak zrobic to poraz pierwszy prosze doradzcie!!!

Polecane posty

czesc wam mam 18 lat jestem ze swoim chlopakiem prawie 4 lata jeszcze nie poczulismy prawdziwego smaku milosci.. a mysle ze juz niebawem przyjdzie na to pora..wyjezdzamy za 2 tygodnie nad morze..moze i tam cos ciekawego sie wydarzy.. kto wie.. Prosze doradzcie mi jak ten pierwszy raz mialby wygladac.. co mam robic czego unikac, bardzo sie boje ze zrobie cos nie tak, ze niebedzie to czas wyjatkowy.. pomimo ze moj chlopak jest starszy jest prawiczkeim dlatego nieche go zrazic co do tych spraw prosze doradzajcie!!!!:):)

Gość loleczka
hej to bardzo romantyczne,po pierwsze zadbajcie o siebie idzczie do kosmetyczki, fryzjera solarium,.Kupcie sobie jakoms sexowną bieliznę. TEgo wieczoru zjedzcie jakoms romantyczną przekaske zadbajcie o ,romantuczny nastrój .Obejrzcie cos poprawiajacego nastroj jakoms fajną koemdyjkę. Nie zapomnijcie o antykoncepcj. Najlepiej wczesniej porozmaiwajcie co byscie chciali a co was zniesmacza zeby nei bylo zaskoczenia lepiej na 1szy raz nie robic experymentow nie amrtwcie sie to nie sport ani zawody i jesli ktres z was nie bedzie mialo nastroju to nie naciskajcie

nono dziwne ze po 4 latach bycia tego nie robiliscie normalnie was podziwiam:) badzcie dla siebie bardzo delikatni to najwazniejsze:) no zabezpieczcie sie bo to wazne :) powodzenia!!!

Gość ehhhh ten
pierwszy raz. Kolacja, winko z umiarem i przede wszystkim bez stresu> nie zawsze najlepsze sa te pierwsze a te kolejne na luzie bardziej.