Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nioop

Problem z dziewczyną , proszę o rade kobiety..

Polecane posty

Witam... Mam 23 lata , jestem z dziewczyną od dwóch lat.. Na poczatku wszsytko wyglądało pieknie , starała się o mnie , mówiła czułe słowka, kochalismy sie praktycznie kazdego wieczoru , tak samo również zabawialismy sie erotycznie.. Od jakiś 6 miesięcy dziewczyna mnie kompletnie olała.. Niby widac ze dalej mnie kocha po jej zachowaniu lecz.. Lecz kiedy prage sie z nia kochać mówi ze jest zmeczona, kiedy ostatnio udało mi się ja namówić gdy tylko w nią weszłem powiedziała mi słowa \".. przepraszam cie Skarbie , ale dziś nici bedą z seksu, przepraszam..\" , oczywiscie odpowiedzi na pytanie co sie stało nie dostałem.. Nie stara sie juz o mnie tak jak wczesniej, wogóle nie mówi mi miłych rzeczy , wrecz przeciwnie.. Cos jej nie przypasuje to wyżywa się na mnie krzykiem.. Nie kochalismy się od jakiś 6 miesiecy, a jak czytam jeszcze niektóre tu wypowiedzi kobiet ze gdy tylko połozą sie obok swojego faceta to odrazu im sie \"chce\", to aż mi się smutno robi.. Próbowałem z nią o tym wszsytkim porozmawiać ale słysze tylko ciągle \"wszsytko jest wporzadku\". Dlatego bardzo prosze was dziewczyny o jakaś rade, bo juz nie wiem co ja mam robić Kobiety ponoć rozumieją się bez słow.. Dlatego moze ktoś ma jakąs hipoteze na powyższy temat.. ?? Bede bardzo wdzieczny..

oj cos jest nie tak,moze cie zdradza,albo ma kogos.

Gość mam tak jak twoja dziewczyna
bardzo kocham swojego chłopaka jestem z nim tez 2 lata i jakos nie mam ochoty na sex, chyba przez pigułki i dlatego musze je zmienić bo miewam humorki i brak ochoty tez mnie samą dobija, ciągle jestem zmęczona i nie chcę żeby myślał tak jak ty,A Twoja dziewczyna bierze pigułki? moze to tez przez nie albo z przemęczenia

Fatycznie bierze pigułki , hmm.. To one mogą wywoływac takie efekty??

Gość Cimmeria
Nie . Pigulki suctwa nie wywoluja. Jesli kobieta bierze pigulki, moze stracic ochote na sex, ale nie na rozmowe ani na staranie sie o partnera. Nie ma usprawiedliwienia. Ta pani ma Cie gdzies - czy jest z Toba z braku laku, czy pewna, ze Cie ma, sie nie stara - nie wiadomo. Rada jest jedna - szczera rozmowa, a jak nie pomoze - Audieu

Daje jej cały czas powody by wiedziała ze ja kocham.. Więc sprawdzanie mnie w ten sposób na 100% odpada.. Pytałem tez wprost czy ma kogoś, powiedziała mi ze kocha tylko mnie i ze nie ma nikogo.. Najgorsza była ostatnia próba stosunku.. Gdy tylko w nią weszłem stwierdziła ze dziś nici z seksu.. A ja poczułem sie hmm.. poprostu smutno , pomyślałem sobie ze juz jej nie pociągam jak wczesniej.. To dosyć trudny czas dla mnie gdyż robie wszystko co w mojej mocy by to zmienić , niestety bezskutecznie.. Ostatnio mielismy wesele, gdzie bylismy starszymi.. Przez dwa dni szykowałem sie jak tylko mogłem, kupiłem najładniejsze , najdroższe rzeczy typu buty , krawat koszula itp i liczyłem ze kiedy mnie zobaczy powie : " oh.. Jak ty elegancko dzis wygladasz.." lub cos w tym stylu.. Mało tego.. Tydzien przed weselem wspólnie z jej rodzicami zaczelismy stroic sale , jezdzilismy wszsytko załatwiac , kupować itp.. Na weselu również wypadłem świetnie.. Lecz przez całe wesele były tylko ciągłe pretensje o wszsytko , krzyki ze wszsytko źle robie a nie wspomne juz ze o namietnej nocy mogłem zapomniec.. Czuje się teraz dosłownie jak poniewierana szmata W noc po weselu az sie rozpłakałem z tego wszsytkiego :/ Tyle starań i na darmo..

Gość takie są efekty uboczne
brania pigułek - brak ochoty na seks i zmiennosc nastrojów - stąd te krzyki. Gdy odstawiłam pigułki or razu miałam większa ochote i lepszy nastrój

Hej, ja jestem ze swoim juz dwa i pól roku ale nic sie nie zmienia między nami, tak samo o siebie sie staramy. No rozumiem że może nie mieć ochoty, ale pól roku to zbyt długo, nie wiem w czym tkwi przyczyna, może poprostu ma kogoś ale boi sie przyznać by Cie nie krzywdzić albo jakas depresja czy cos takiego, albo pokaz jej że masz ją w nosie i dziewczyna jak zobaczy że tak jest to albo zacznie się starać jak należy, albo poprostu Cię zostawi co Cię będzie bolało straszliwie ale w końcu na dobre Ci to wyjdzie. Co zrobisz to zalezy od Ciebie, miejmy nadzieje że Wam sie ułoży, pozdrawiam