Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnetojestze

szukanie miłości na gumtree

Polecane posty

Gość dziwnetojestze

Witam, zdarzyło wam się szukać miłości na gumtree czy na jakimś innym portalu? Ja wczoraj zamieściłam tam swoje ogłoszenie. Jacyś desperaci sami mi odpisywali, nawet nie chciało mi się do nich odpisywać. Nie wiedziałam, że się do tego posunę ale niedawno rozstałam się z facetem i nie mogę się z tym uporać. chcę za wszelką cenę zapomnieć - może w ten sposób mi się uda. Nie mam na razie ochoty na wychodzenie na miasto i poznawanie ludzi. Czuję się jak desperatka. Czy słusznie?

Gość aha aha aha
ja tez tam zamieszczalam tam ogloszenia... i kilku facetow okazalo sie naprawde fajnymi ludzmi no ale wiekszosc... no szkoda gadac. Nie sadze ze jestes desperatka, wiele osob tak robi biorac od uwage dzisiejsze technologie i mozliwosci. W necie jest latwiej kogos poznac. Ale sadze ze naturalne i stare jak swiat metody poznawania ludzi sa niezawodne i najlepsze ;)))

Gość też26
też tak sądzę ale jak na razie nie mam ochoty nigdzie wychodzić poza tym to rozstanie niezbyt dobrze wpłynęło na moją urodę. wychudzona, podkrążone oczy, matowe włosy, brak chęci do życia. muszę się w końcu za siebie wziąć bo zostanę sama na zawsze:(