Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka11111

koflikt uczuc

Polecane posty

Gość malenka11111

mam dziwne odczucia...mam wspanialego faceta, ktory o mnie dba, kocha martwi sie o mnie, w lozku bardzo sie stara i nie jest egoista...mimo ze go kocham zdaza mi sie myslec i tesknic za eks.to byla moja pierwsza milosc, bylam naiwna i dalam sie mu wykorzystac, to byl zly czlowiek liczyl sie dla niego glownie seks i zabawa..nie dbal o mnie, w lozku myslal tylko o sobie, nie zabieral nigdzie, a kiedy myslalam ze jestem w ciazy to kazal usunac ciaze albo wychowyc dziecko samej...dlaczego mimo ze wiem ze byl zwyklym draniem zdaza mi sie tesknic?mam poczucia ze nie zrobilam wszystkiego zeby sie zmienil chociaz bardzo sie staralam

Gość ciekawski___
a idz w chuj kobieto! Zapomnij o tamtym draniu :/ Masz super faceta to sie ciesz a nie szukasz na sile wymowki zeby z nim zerwac.

Gość nitika
popieram....idz w h**j kobieto

\"mam poczucia ze nie zrobilam wszystkiego zeby sie zmienil chociaz bardzo sie staralam \" Co??!!!! Kobieto czy Ty sie slyszysz? Przeciez nie zmienilabys Go To nie Twoja wina, ze on byl draniem Chocbys nie wiem jak sie starała, on by sie nie zmienił, a jak by sie zmieniał to tylko na GORSZE. To jest wlasnie to naiwne myslenie dziewczynek:\" hmm jak sie postaram bardziej to on sie zmieni i mnie bedzie bardziej kochał\" - gówno prawda.. bedzie coraz gorszy i zrani Cie tak, ze odczujesz to boleśnie. Trzymaj sie faceta, ktorego masz teraz Trzymaj sie dobra Jak mozna tesknic za złem... Chyba, ze lubisz być poniiżana.. \'deptana\' moze to wynika z tego, ze nie mialas ojca.. albo jesli go mialas, to nie okazywal Tobie czulosci? nie mial z Toba kontaktu? Bo juz nie wiem czym to tlumaczyc Ten masochizm... Sama mam do tego sklonnosci, ale z tym walczę Ojca nie mialam takiego jak trzeba Naogladalam sie jak lał po pijaku mame a ta mu ulegała, bo myslala, ze sie zmieni i jesli ona sie bedzie starac to bedzie dobrze Rozwiodla sie z bydlakiem wreszcie. Dzis jest inną ..silną kobietą I ma kogos na swoim poziomie... Trzymaj sie swojego obecnego partnera

Gość bartek1984
przestan myslec o bylym.on nie zasluguje na Ciebie.

Gość malenka11111
nie umiem stwierdzic dlaczego za nim tesknie moze przez to czuje sie niedowartosciowana ze on tak mnie traktowal

widocznie masz za dobrze w obecnym facetem i Ci się w tyłku przewracało :O Nie ma problemów, to musisz je sobie wyszukać - u kobiet to wcale nie tak rzadko spotykane

Gość malenka11111
to nie tak, od rozstania z ex tak sie czuje...nie odkad jestem z moim obecnym facetem

ale to niewiele zmienia - wyrwałaś się od egoistycznego idioty, zatem pozbyłas się problemu i tęksnisz za nim, a fakt, że znalazłaś fajnego faceta jeszcze pewnie to naislił, zamiast przytłumić. Wykaż trochę rozsądku i świadomości i przestań się nakręcać pustymi myślami typu "za mało może zrobiłam, żeby go zmienić", bo to nieprawda

malenka11111 jest z tej grupy kobiet która uwielbia toksyczne zwiazki ... ma fajnie = nie do konca jej sie to podoba :P woalała by starego faceta miała by po prostu ciekawiej .. i za tym chyba teskni :D

"woalała by starego faceta" albo takiego, który ją będzie lał po ...., delikatnie mówiąc, buzi często najtrudniejszym krokiem dla kobiety, która tkwi w chorym toksycznym zwiazku jest samo wyrwanie się z niego. Jesli już się to uda zrobić, to trzeba się maxymalnie skupić na tym, zeby nie dostać małpiego rozumu i znowu nie ładować się w to od nowa. Mówi sie, ze serce nie sługa i istotnie tak jest, ale w niektórych sytuacjach wbrew pozorom panowanie nad uczuciami i emocjali wcale nie jest takie trudne

Maleńka zapomnij o tamtym cepie jebanym... tęsknisz za nim bo był Twoją pierwszą miłością ale zwróć uwage na swojego aktualnego.. bo możesz go stracić gdy będzisz myslała i tęskniła za tamtym chujem.. Doceń to co masz zanim to stracisz.... a Twój były nie jest wart tęsknoty.. ja bym takiego wysmiała i dała plaskacza w ryj.

Gość malenka11111
dziekuje za rady..z jednej strony go nienawidze bo traktowal mnie okrutnie i pozbawil wiary w siebie

Gość malenka11111
a drugiej strony jednak przeraza mnie mysl ze moj ex moglby byc z kims kto go od mnieni i bedzie dobrze traktwal ta osobe

a moze chodzi ci o ta hustawke emocjonalna ? jak nie czujesz tych jazd to za nimi tesknisz

Gość malenka11111
nie wiem, ale to jest chore jak mozna tesknic za kims kto byl dla Ciebie zly...naprawde wiele mnie kosztowal ten zwiazek

jeśli nie nauczysz się panować nad swoimi emocjami i uczuciami, to polegniesz w świecie mężczyzn - pisze to ogólnie, zostawiając juz z boku tę absurdalną sytuację z ex

Gość karolcia233
zapomnij o ex...skup sie na swoim obecnym zwiazku

Gość malenka11111
ehhh ;/ wjatkowo mi dzis smutno

Gość inaina
to pewnie dlatego, że to w jakimś sensie niedokończona sprawa, no i zostałaś upokorzona. Gdybyś teraz mu pokazała siebie w nowym swietle - radosną, tryskającą życiem, szczęśliwą, nie dbającą o niego - przeszłoby Ci szybko.

Gość malenka11111
nie mam z nim kontaktu od marca...tak bylo mi latwiej...a poza tym on przestal sie odzywac jak powiedzialam ze mam kogos i jestem szczesliwa, moze go to zabolalo a moze ma jakas nowa dziewczyne

Gość bartek1984
koles nie jest Ciebie wart...samo to jak zachowal sie na wiesc o podejrzeniu ciazy...koles spalony na calej lini ...

Gość igorekkk
nie rozpamietuj tego co bylo, on nie zmienilby sie nawet jakbys sie bardzo starala...badz szzesliwa z nowym facetem...a o tym dupku zapomnij

Gość malenka11111
nie wiem czemu nagle tak mi ciezko...wczesniej mi sie tez to zdazalo ale nie z taka sila...a teraz...moze to jest spowodowane ze moj facet wyjechal do pracy za granice i tesknie za nim