Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE do konca doswiadczona

Moj maz chce DWIE kobiety w lozku

Polecane posty

Witajcie... Mam 32 lata, moj maz ma 47 lat. Oboje jestesmy po rozwodach. Nie mamy razem dzieci. Jestesmy malzenstwem 2 lata. Czasem w lozku swituszymy ;-) Kochamy sie, i mowimy jakby to bylo gdyby... byla z nami jeszcze jedna kaobieta. Dal mnie wszystko bylo OK az do zeszlego weekednu. Bylismy w pubie, wypilismy pare piw. Poznalismy dziewczyne - lat 25. Mila. Po paru piwach moj maz powiedzial JEJ, ze ja nie mam nic przeciwko sprobowaniu seksu we troje... I Ona powiedziala JA TEZ CHCE po czym dala mnie numer telefonu. Dal mnie wszystko bylo OK dopoki to zostalo w swerze marzen, rozmow itd. Ja NIE chce spac z inna kobieta. On czuje sie oszukany. Powiedzial mi, ze nigdy w zyciu nie spojrzal na zadna inna. Powiedzial, ze nie chce mnie oszukiwac. Powiedzial jak bardzo mnie kocha oraz jak bardzo wazne jest dla niego spelnienie JEGO erotycznych pragnien. Co ja mam robic? Klocimy sie non-stop przez 4 dni... ;-(

Gość niiuuniiaa
no co ty!! nawet nie zgadzaj sie na to z jeszcze jedn kobieta! porozmawiaj z mezem szczerze. powiedz ze wolalas gdy byly to tylko fantazje. powiedz ze przykro ci ze ty mu nie wystarczasz i nie chcesz zeby w twoje malzenstwo wkradala sie 3 osoba.. ehh ale nie zgadzaj sie tylko na to

Wiem... Teraz wiem. Ale co zrobic? Przespac sie z nia wbrew sobie? Klocic sie z nim caly czas?

Gość monia 92
u moich znajomych wyszła taka sytuacja, że zostawił żonę dla tej drugiej................

Gość jak mu naopowiadalas
ze byloby fajnie z panna to czemu sie teraz dziwisz?!

Jesli Ci to nie odpowiada - nie rob tego. Inna rzecz - on MA PRAWO czuc sie oszukany, bo akceptacja w slowach i brak jakiegokolwiek sygnalu negatywnego z Twojej strony na ten temat oznaczaly bierna zgode na realizacje tego pomyslu niestety - sama jestes troche winna. Pozostaje przeczekanie okresu klotni i konsekwentne tlumaczenie, ze Twopje marzenieo trojkacie bylo wlasnie ..forma swintuszenia. A to powinien w koncu przyjac do wiadomosci. Jesli sie ugniesz albo zaczniesz relatywizowac swoje zdanie w tej sprawie - na dluzsza mete przyniesie to Wam wiecej szkody niz pozytku.

nniunnniaaa wiem... Nie che tego! Wczesniej takie FANTAZJE mialam w glowie. Tak jak sex z nieznajomym ;-) On nie bral tego jako fantazje. On bral to powaznie. Teraz trafila sie okazja o ile mozna to tak nazwac... I on CHCE. Mowi ze OSZUKIWALAM go przez lata Czy jest jakas dziewczyna ktora TO zrobila? Jak wyglada jej malzenstwo?

Gość jesteś pewna że nie
pragniesz kobiety? Może się wystraszyłaś? A może dziewczyna nie w Twoim typie? Słichaj facet jest juz w kwiecie wieku, za kilka lat juz raczej nie zrealizuje swojego marzenia. Moze warto sprobowac? Zycie jest krotkie...

Gość niiuuniiaa
jesli to zrobisz to mozesz zalowac do konca zycia. moze mu sie ta inna spodoba? ja wolalabym przeczekac klotnie i nie robic tego gdyz wyjdzie ci to na gorsze

Szukanie dziury w... Masz racje Wiem, ze sama doprowadzilam do tej sytuacji. Kocham mojego meza, kocham sex z nim. Nawet bylabym sklonna zrobic TO dla ... niego, siebie, swietego spokoju??? Nie wiem. Wczesniej to bylo tylko swintuszenie. Teraz pojawily sie REALIA Ja sie boje On naciska

Jesli sie zgodzisz - zrobisz najwieksza glupote swiata..zobaczysz swojego faceta jak posuwa mlodsza kobiete. Wasz seks juz nigdy nie bedzie taki jak do tej pory. Jemu bedzie coraz czesciej trakowac dodatkowych bodzcow, ty bedziesz miala ten obraz w glowie. Same minusy. Jak jestes bi - ok, wtedy sprobuj.

Do jesteś pewna że nie ... i Ty masz racje! Wystraszyalm sie! Bardzo! Ja mam 32 lata ona ma 25. Ja mam 175 i 70 kilo wagi. Ona pewnie okolo 165 i 50 nie wiecej. Boje sie porownania. Boje sie, ze On odejdzie. Boje sie seksu ktorego wczesniej nie probowalam. Boje sie ze to bedzie porazka...

Nie rób tego. Jeżeli nie chcesz to tylko popsuje wasze relacje w związku Zacznie się zazdrość, zaborczość, zwątpienie i kompleks... Nie warto.

Do Szukanie dziury w... WIEM WIEM WIEM Tego sie boje... On naciska Mowi mnie jak w kiepskim filmie: to wszystkie orgazmy udawalas? :-) A mnie nie do smiechu... Powiedzial mi: jezeli NIE chesz tego zrobic razem ja to zrobie za Twoimi plecami... A wtedy nasz zwiazek sie skonczy bo nie potrafie byc nieuczciwy...

Gość a dlaczego zaraz
A poza tym, on ma 47 lat. Jak bzykniesz się z nim pierwsza, to przy drugiej już mu długo, długo nie stanie. I w przypadku panów w tym wieku, chciec NIGDY nie oznacza móc. :D

Do A.Babinicz_ POWIEDZIALAM wczoraj a on mi na to: no co Ty zgupialas?!

Gość a dlaczego zaraz
Z racji swojego słusznego wieku i doswiadczenia mylę się niezwykle rzadko. :P

Gość a dlaczego zaraz
OK, niech będzie, że kilka %o (to mają byc promile) panów po 40 może. PAX, masz rację! I dobranoc. :D

Czy ktokolwiek, kiedykolwiek byl w takiej sytuacji? Czuje sie winna. On czuje sie oszukany. Do dupu z tym wszystkim. Ja byc MOZE sprobawalabym... (to nie jest 100%) Ale Ona lubi mojego meza za bardzo... On jest od niej starszy o 22 lata.

Gość a dlaczego zaraz
Jeszcze trzy słowa do autorki - nie zgadzaj się. To początek końca.

Po kolei. "On naciska" Oczywiscie, ze bedzie naciskal, przynajmniej do chwili, kiedy bedzie widzial realna szanse na spelnienie tej zachcianki. W miare Twojego dalszego, niezmiennego NIE - pojawi sie cala paleta chwytow: od prosby do grozby. --- "Mowi mnie jak w kiepskim filmie: to wszystkie orgazmy udawalas? " O, wlasnie... to klasyczny przyklad: szyderstwo, ironia, majaca na celu pokazanie ci, ze jest niezadowolony, ze nie porzuci tak latwo materializujacego sie pomyslu. Czujac te oczekiwana, nowa rozkosz bedzie Cie ranil, uzyje wszelkich trikow. --- "Powiedzial mi: jezeli NIE chesz tego zrobic razem ja to zrobie za Twoimi plecami... A wtedy nasz zwiazek sie skonczy bo nie potrafie byc nieuczciwy..." Straszy:) Grozi :) Probuje wymuszenia:) Raczej nIe zrobi tego. To tylko zalosna proba desperata. Ma ciebie - mlodsza. Na horyzoncie - jeszcze mlodsza. Zyc nie umierac:) NIe boj sie - wytrzymaj. Niby skad mialby wziac bez Ciebie DWIE chetne kobiety? Tak na zawolanie? Chyba, ze zaplaci:p

Do Panow i Pan :-) Moj maz pod tym wzgledem jest jak nastolatek :-) Mozemy sie kochac 5 razy dziennie i jemu ciagle .... hmmmm nie opada. Przyzekam. Ja czasem mam dosc ;-) Choc jestem 15 lat mlodsza. Panowie okolo 40-50 tez moga wiecie??? ;-) To nie w tym rzecz...

DO: Szukanie dziury w... Dziekuje dziekuje i MASZ racje!