Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nici555

Czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Nici555

Witam mam dosc powazny problem od tygodnia bola mnie sutki, czuje sie slabo a od dwuch dni odczuwam bol jajnikow:( trzy tygodnie temu odstawilam tabletki antykoncepcyjne w polowie opakowania dostalam okres po trzech dniach teraz mija 23 dzien a nie wiedze zadnych objawow zebyjm miala dostac miesiaczke...:( czy moge byc w ciazy??? moj chlopak uwaza ze nie mam sie czy martwic:(((

mi tez si ewydaje ze nie masz sie czym martwic. skoro masz juz typowe objawy 'przedokresowe' :P ale nie powinno sie w polowie opakowania przerywac brania tabletek.

Gość Nici555
no niestety popelnilam ten blad ale czemu te objawy wystepuja juz tyle czasu przed okresem???!!

zaraz zaraz. troche mi sie wszystko pomieszalo, bo w pierwszym zdaniu napisalas ze masz juz od tygodnia te objawy, a dalej, ze jest juz 23 dzien i nie ma objawowe. to jak to jest w koncu, sa czy ich nie ma?

Gość Nici555
tzn objawy takie jak napisalam mam juz od tygodnia teraz od dwuch dni doszly bole jajnikow ale nie mam charakterystychnych oplawow ktore zawsze miala i sutki bola mnie bardzo mocno jak nigdy

kobieto to to wszystko pewnie dlatego ze dostaniesz okresu niedlugo:P wydaje mi sie ze nie masz sie czym martwic. a jak bardzo sie stresujesz, to kup test i go zrob. bedziesz spokojniejsza. ale pomysl- gorzej by bylo, gdybys nie miala zadnych objawow prawda?wtedy moglabys sie troche zmartwic. a tak, to pewnie w ciagu kilku najblizszych dni dostaniesz okresu.a to ze tak cie boli bardzo, to moze jest spowodowane tym, ze te tabletki tak odstawilas, bo to przeciez hormony...

Gość Nici555
no w sumie racja teraz czuje sie spokojniejsza dzieki wielke:*

Gość albo ciąży
miałam identyczne na początku ciąży jak przed okresem, tylko piersi bardziej bolały

Gość Nici555
Acha zastanawiam sie czy to moze byc spowodowane pieszczotami SM z moim chlopakiem bo czasami podpinam do sutkow krokodylki od prostownika do akumulatorow?

Gość Nici555
no mnie strasznie bola piersi a ten jajnik ze az chodzic nie moglam

Gość Nici555
aha i na dodatek brzuszek mi sie zaokraglil tylko nie wiem czy to przez apetyt podczas brania tabletek czy przez cos innego