Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwoczka22

kurnik

Polecane posty

Gość kwoczka22

mam problem z kurnikiem (chodzi o tą stronę internetową z grami) otóż jak chcę wejść i pograć i wchodzę na tę stronę to mnie wywala i wyskakuje błąd, po czym znowu tam wchodzę i żadna gra nie chce się otworzyć, problem pojawia się gdzies zawsze wieczorem w dzień mogę normalnie grać, co to jest. nie dostałam żadnego pana. a grać wraz się nie da

oj nie doczytalam koncowki ;p wybacz;p moze wieczorem jest przeladowanie ludzi i nie mozesz sie wbic na zaden stol.nie wiem, zgaduje ;p

a moze blad wyskakuje bo na jedynm koncie w tym samym czasie sa zalogowane dwie osoby.kiedys z koelzanka zalozylysmy sobie konto do gier przez przegladarke - jedno, zeby szybciej rozwijac postac.zreszta wiedzialysmy ze po miesiacu nam sie znudzi i stwierdzimy ze jestesmy na to za stare. i zawsze kiedy obie jednoczesnie bylysmy zalogowabne(ja na swoim kompie, a ona na swoim)wyskakiwal blad przy wiekszosci opcji

Gość kwoczka22
jej no mam javę zainstalowaną bo normalnie grać mogę w dzień a teraz chciałam i się java nie ładuje wiem że jak napiszę błąd to nic wam nie powie ale wyskakuje że aplikacja jest nieprawidłowa i zostanie zamknięta. a w przeciągu dnia grałam i było wszystko ok a wieczorem ten problem i wczoraj i parę dni wcześniej to samo. myślałam że to przez antywira, ale go wyłączyłam i dzień było wszystko ok a później znowu to samo,

Gość kwoczka22
to że przeładowane to odpada bo jak jest za dużo osób na pokoju to jest tzw zamykany i wejsć się nie da ale ja do pokoju mogę wejść tylko się nie odpala stronka ze stołami, kto gra na kurniku będzie wiedział o co chodzi, co do tego podwójnego konta też odpada bo kiedyś sprawdzałam i logowałam się na dwóch kompach z jednego konta i ten wcześniejszy login wywalało. Ale w moim przypadku wogóle nie mogę wejść na stronę.

Gość kwoczka22
zainstaluję sobie najnowszą wersję javy ciekawe czy będzie działac

Gość kwoczka22
boże ale ja jestem głupia ja pierdole

Gość kwoczka22
jejku nawet podszywacz się przybłąkał

Gość kwoczka22
kurwa zainstalowałam nową javę i wraz niedziała a na dodatek to mi wszystkie przeglądane strony z paska skasowało. Ktoś może wie czemu ten durny kurnik nie działa. kur.wa co ja teraz będę robić zanudze się chyba na śmierć

Gość dextter jackson
chyba brakuje ci koguta :classic_cool: oto jestem :classic_cool: