Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkdkslksldk

WYCHODZE ZA MAZ I JESTEM ZALAMANA BO NIE UMIEM GOTOWAC

Polecane posty

Gość dkdkslksldk

ale mi wstyd:( poprostu boje sie,ze sie nie naucze

Gość a co jadłaś do tej pory
:-O

Gość dorosły nieumiejący gotować
to porażka :-( wstyd

Gość glosniczek
ale nigdzie nie jest napisane,ze wyjscie za maz wiaze sie z gotowaniem.to nie zatrudnienie do restauracji na kucharza!

Gość a ja sie pytam gdzie do tej...
pory byli twoi rodzice? :-0 wstyd i porażka, owszem, ale dla nich :-0 dla ich sposobu wychowywania dzieci :-0 ponieśli porażke dając społeczeństwu takie uszkodzone stworzenie 😭 jednym słowem : hańba im

Gość to tak jakbyś się umyć
nie umiał to tak jakbyś sprzątnąć wokół siebie nie umiał to tak jakbyś się oprać nie umiał podstawowe umiejętności otrzebne do życia dorosłego człowieka :-O

Nic się nie martw jak mocno kochasz szybko sie nauczysz a Małżonek jak mocno kocha to wybaczy Twoje potknięcia.Znam to z autopsji i jestesamy 37 lat po ślubie.Wybitnie nauczyła sie gotowac i wypieki robić. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Do popołudnia

Gość wystarczy jak dasz dupy

Hej-głowa do góry!ja też umiałam gotować- wodę na kawę. tylko to. Ale szybko się nauczyłam.a wiesz jak fajnie się razem uczyć? A w ogóle to nie popadaj w obłęd- przeciez nikt nie oczekuje że po nocy poślubnej nagle zmienisz się w panią domu, z wałkami na głowie, w szlafroku i przyrządzającą de volaile lewą ręką, a prawą szparagi w sosie beszmelowy,m.Sa pizzerie na telefon!

wystarczy jak dasz dupy--------> facet nie dość ,że wulgarny to jeszcze idiota:P:D

Gość a co jadłaś do tej pory
ale zadna z nieumiejących gotować nie odpowiedziała na pytanie :-O z tym też macie problem?

Gość leniwiec a tobie kto gotuje
? niech zgadnę - matka bez ambicji, kura domowa?:P

błędna ocena-jadam na mieście, u znajomych, u rodziny...ja w domu tylko śpię :D a matka była pracyjacą kurą domową z ambicjami-uważała, że skoro nie chcę się uczyć gotować, to nie muszę :D

Gość chantall27
o rany ale masz problem. Zamiast miło spedzac weekendy idź do matki na przeszkolenie. Dziwi mnie to jak można nawet z nudów, albo ze zwykłej sympatii dla matki własnej nie chceic pomagać jej przy gotowaniu. zawsze możesz kupić kilka smaków kuksu i codzien serwowac inną:P może masz bardziej zaradnego faceta od siebie:P