Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona Julita

Problem z palącym papierosy sąsiadem!!!! HELP

Polecane posty

Gość Wkurzona Julita

Błagam pomóżcie! Mieszkam w bloku. Piętro niżej mieszka stary dziad, który non stop pali pety, albo w mieszaniu albo na balkonie. Jestem niepaląca i w dodatku w ciąży. Mam dość tego ciągłego smrodu, muszę zamykać okna w mieszkaniu, ale w upał nie da się wtrzymać. Mam dość. Z pajacem nie da rady się dogadać. Podsuńcie mi jakiś pomysł, żeby nie palił na balkonie. Myślałam o rzuceniu czegoś śmierdzącego mu na balkon, ale mi też by waliło.... Ten smród wykańcza mnie psychicznie... Jakieś pomysły?

Gość kakakak
tak mam pomysl , zglosic albo strazy miejskiej albo innym służbom jak by nie patrzec zakluca to twoj spokoj i niszczy zdrowie

Gość to ja chetnie
tez mam problem :o nade mna mieszka tlusta, ciezarna baba ktora toczac sie po swoim mieszkaniu strasznie halasuje :o co moge z nia zrobic ?? jakies pomysly ??

Gość to że z balkonu
dym może przejśc do innych mieszkan to rozumiem ale przeszkadza ci to, że pali we wlasnym mieszkaniu? powiedz tak komuś to cie wyśmieją!:P

Gość ja pytam
"Myślałam o rzuceniu czegoś śmierdzącego mu na balkon" rzuć mu swoje majtki :classic_cool:

Gość no to sasiad
za kilka miesiecy sie zrewanżuje i zacznie sie skarżyć na wrzaski dzieciaka z piętra wyzej.:P:P:P

Gość magdamagda27
jakos nie chce mi sie wierzyć, ze on pali w mieszkaniu, a tobie przeszkadza...

Gość Wkurzona Julita
Tak jestem tłusta - ważę 200 kg i toczę się po mieszkaniu jak walec remontujący ulice.... I mam śmierdzące majtki, które zatruwają powietrze w okolicy... Ludzie czyście powariowali? Ale pewnie tacy, którzy wypisują takie bzdety mają po 13-17 lat... Ja naprawdę mam dość tego sąsiada. Smierdzi z domu na kilka metrów brakiem remontu przez ostatnie 30 lat, starym tłuszczem, śmierdzącym psem i do tego te pety.... Dla osoby niepalącej dym papierosowy to wielki problem. Nie chcę tego wąchać, a tym bardziej narażać dziecko. A palant pali albo na balkonie albo w oknie przy balkonie. Rozmowa nie daje rezultatów więc mam ochotę posunąć się do mniej moralnego wyjścia... Proszę o pomoc

Gość jhjhgjhgjghjh
"Śmierdzącym psem" a ty niedługo urodzisz śmeirdzącego bachora i co sąsiedzi mają zrobić :O

Gość to ja chetnie
jula..pierdzielnij sie lekko w glowe i przeprowadz do domku :o:P

Gość PROWOKACJAAAAA
tego typu nicki to zawsze prowokacja.:P

Gość on pali u siebie....
on moglby oskarzyyc Ciebie. W koncu brzydko o nim tu piszesz, a to sie nazywa znieslawienie. To nie on lamie prawo, tylko Ty :P

Gość no to dolaczysz
wnet do tej palety zapachów cuchnące kupy dzieciaka.:classic_cool:

Gość to ja chetnie
niech sobie bedzie prowokacja ale temat znacznie lepszy niz zapytanie kretynki '.... w ktorym miejscu sie mierzy szerokosc bioder' :o (w kostkach kurwa:o)

Gość Wkurzona Julita
Znowu jakieś super inteligentne teksty się pojawiły - o zmiesławieniu tym razem... Naprawdę nie można spokojnie pogadać... Nie można zniesławić kogoś mówiąc prawdę o nim, a po drugie, nie ujawniam imienia i nazwiska ani innych danych identyfikujących sąsiada. A co do kupek dziecka, wybacz, ale zapach kupy nie jest groźny i nie powoduje zapadnięcia na raka płuc, jelita grubego, etc. A pozatym nie będę ich wyrzucać na balkon czy klatkę schodową ale do śmietnika zapakowaną w folię. Nikt chyba nic inteligentnego mi nie doradzi tu.

To ja się Ciebie zapytam gdzie Ty mieszkasz skoro przeszkadza Ci jak sąsiad pali w domu.

Gość napisalas o nim...
"stary dziad". Wiec jakby sie uparl moglby sie posadzic o znieslawienie. Nie rozumiesz, ze on nie lamie zadnego prawa bo pali u SIEBIE w domu? I wolno mu. A Ty wdychasz inne rozne paskudstwa, tyle ze bezwonne, ktore tez Ci szkodza, tyle ze ich nie czujesz, dypu dioksynki i inne takie :O

Gość gość
jak w słoneczny dzień [okres letni], jadę na działkę, mam na swoim balkonie zostawiać włączone radio... [wybrałam stację "ojca Tadeusza"] i żeby to radio było na skraju balkonu, i niezbyt głośnie, ale stale, było włączone na wiadomą stację, chodziło o to, żeby ci "palacze z dołu" po całodziennym słuchaniu takiego radia na balkonie, mieli zwyczajnie dość... zaznaczam, radio nastawione, niezbyt głośnie, po prostu zwyczajnie, tak aby był głos na moim balkonie i niżej.... Radio puszczałam tylko w weekendy, ja jechałam rano na działkę, wracałam koło 18,00, Radio wyłączałam około 21,00... po około 5-6 tygodniach takiego "weekendowego" grania od rana do wieczora, w weekendy, sąsiedzi przyszli z małą awanturą, przypomniałam im problem z ich papierosami... i okazało się, że dało się dogadać i przestali palić na balkonie....