Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatka hipp .....

herbatka koperkowa HIPP od kiedy, jak czesto, ile?

Polecane posty

Gość herbatka hipp .....

mój synek skończył 17 dni, mam w domu herbatkę koperkowa hipp od 1 tygodnia czy podawałyście już takim maluszkom? Mały je tylko z piersi, nie używa smoczka boje się troszkę że jak zacznie pic z butli zniechęci się do piersi, czytałam że też ja mogę pic ta herbatkę i jemu pomoże (ma problemy z puszczaniem bąków, krzywi sie przy kupce) jak ja pi? ile? ile razy dziennie? . Jeśli nie to kiedy (rano, wieczorem?) i ile mu jej podawać? proszę o rady.

Gość herbatka hipp .....
up

Kup sobie herbatkę na laktację ona też ma koper włoski, więc maluszkowi też pomoże na brzuszek. Z tego co ja wiem, to jeżeli karmisz tylko piersią, to ta herbatka hipp powinna być podawana tylko okazjonalnie.

Gość saleminka8
upały są i dotego duszno to by można spróbować ;) znalazłam ten informator :P Herbatka HIPP granulowane z kopru włoskiego od 1 tyg rumiankowa tak samo. potem jest uspokajająca od 1 m-ca i ułatwiająca trawienie od 1 m-ca

Gość saleminka8
espumisan podawała moja sąsiadka dziecku i było ok ale waro poradzić się lekarza dla pewności :)

Gość Anyz
Witam. Jestem po szkole rodZeniaz polozna od 30 lat i dostalismy wytycZne do ktorych sie stosuje i odpukac jak narazie wszystko jest ok, ale po prZejsciach. Przede wszyatkim juz nie podaje sie kopru na wzdecia. Koper powoduje zwiekszenie ilosci gazow wiec brzusZek jeszcZe bardziej boli. Na wzdecia i gaZy to herbarka anyzowa z apteki (parzymy kilka ziaren) a gdy nie chca wyjac gazy ani kupka to bobotic. Sprawdzone i od pediatry. A dziecko przepajac tylko woda letnia prZegotowana, zwlaszcza po mleku proszkowym i zawsze po kazdym piciu czy to mleka z piersi czy z butli cZy herbaty czy wody, dziecko wziac na odbicie do gory przez ramie. I 5 min na brZuchu gdy czas pozwoli