Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liselotta85

grube lydki

Polecane posty

Gość liselotta85

Hej! Normalnie sie zalamie chyba. Ogolnie jestem w normie, mam 168 cm i waze 62 kg (no dobra, te 2 kg moglabym zrzucic, pracuje nad tym). Od malego moim wielkim problemem sa lydki. Mam krotkie nogi i dosc masywne lydki, cwicze, biegam, nic nie pomaga. Mama tez takie ma i mowi, ze to u nas rodzinne i nie powinnam sie martwic, ze lepiej miec troche grubsze ale zdrowo wygladajace niz patyki i ze poza tym przesadzam, ze nie sa wcale takie grubasne. Ale ja bym chciala wlozyc krotkie spodenki, spodnice i sie wstydze, cale lato chodze w dlugich spodniach.

Gość meri meri
E tam przesadzasz pewnie, ja tez nie mam najzgrabniejszych nog a leje na to. Unikam tylko ubierania do spodnic czy krotkich spodni sandalow plaskich albo balerin, bo w tym to niczyja noga dobrze nie wyglada, nosze buty na koturnie albo na malym obcasie, od razu lepiej.

Gość meri meri
poza tym wyslij zdjecie to ci powiemy czy masz grube czy nie

Hallo! Nie masz duzego problemu!:) Ja mam tez 168 i waze duzo wiecej niz Ty bo75 i tez mam masywne lydki.Nigdy nad nimi nie ubolewalam,ale nad waga tak!:( Kiedys wazylam jeszcze wiecej,bo 106 kg. I to dopiero sa problemy!!!!!;):( Spodnie,dluzsza spodnica i jest ok!:)

liselotta to cwicz stan na schodku tak zeby palce tylka na nim byly a pieta w powietrzu, opuszczaj piete jak najnizej a potem podnos sie na palcach (rtakie stawanie na palcach ale na schodku z pietami nie dotykajacymi podloza) zrob 5 serii 10 powtorzen, jesli sie nie zmeczysz zrob wiecej :) swietne cwiczenie na miesnie wydel - miesien zeby urosnac musi spalic tluszcz ktory go otacza wiec niedlugo powinnas miec ladne lydki :)

Gość liselotta85
Dziekuje:*. Kiedys cwiczylam przy myciu zebow podnoszenie sie na palcach, ale od tego mialam jeszcze masywniejsze nogi. Wyprobuje to ze schodkiem. Jak myslicie zwraca sie tak bardzo uwage na dziewczyne ktora ma grube lydki, mysli sie "nooo mala na Twoim miejscu bym nie ubrala spodnicy?"Moze rzeczywiscie sie nie mam czym przejmowac.

mnie ogolnie wisi co inni o mnie mysla, odchudzam sie dla siebie, jesli dobrze sie w czyms czuje to ok a jesli komus sie cos nie podoba to jego problem i powinien zajac sie swoim zyciem a nie oceniac innych :p wiec nos to na co masz ochote i badz zadowolona z siebie (wtedy inni zobacza usmiechnieta buzie a nie spore lydki )

Nos spodnice albo spodnie ktore sie koncza na kolanie albo pare mm przed. Nigdy w zyciu cos co obcina lydke w polowie.Najlepiej rozloszowane spodnice plus buty na koturnie malym.

Gość kotka matylda
Wlasnie!!! Jak bedziesz ciagle przejeta tymi lydkami, bedziesz je zaslaniac, wstydzic sie to kazdy zauwazy a tak pewnie nawet nikt na to nie zwraca uwagi.

Gość kotka matylda
Przeciez to sa normalne lydki!!!!!!!! Wcale nie sa grube. Chudziutkie tez nie, ale wygladaja zdrowo i lepiej niz chude, krzywe patyki.

no normalne lydki jak mowilas ze grube to myslalam ze takie dwa balerony wielkie, a to normalne lydki, wiec nie marudz tylko cwicz, zeby im ladny zarys dac :) i nos wszystko co chcesz

Gość palenta
No sa troche masywne, ale bardziej jakby spuchniete, masz moze problemy zdrowotne? Kup sobie zel na spuchniete nogi i cwicz, zeby wyciagnac troche miesien. Ladnie by wygladaly Twoje nozki wlasnie w spodnicy konczacej sie na kolenie.

To nie jest az tak istotne jak wygladaja Twoje lydki "wyciete" z calosci tylko jak to sie wszystko uklada razem. Jezeli masz kobieca budowe, szerokie biodra, spore piersi itp. to chudziutkie lydki by smiesznie wygladaly. A po drugie: co cie obchodzi co sobie pomysla inni.

Gość liselotta85
Dziewczyny, przelamalam sie i wlozylam publicznie krotkie spodenki:). Oczywiscie mnie szlag trafial jak widzialam chudziutkie laseczki z nogami po niebo, ale postanowilam zaczac cwiczyc i za rok tez takie miec:). Dziekuje wam za wpisy.