Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JILLIANA

Kitsch w Krakowie ktoś był?

Polecane posty

Gość JILLIANA

W sobotę wybieramy się z ekipą do Kitschu w Krakowie poleciła nam ten klub koleżanka ze studiów. Był ktoś? Jak tak to jakie są Wasze opinie na ten temat? Warto tam się wybrać?

Gość warto tam jest inaczej niz
w innych klubach. ale jezeli bedzie cieplo to mozna sie tam udusic :O nie ma klimy :O

No baaaa...jam stały bywalec! Aczkolwiek uprzedzam, że Kitsch ma specyficzny klimat, który nie każdemu odpowiada.... Przede wszystkim jest gay friendly! Poza tym wchodząc masz wrażenie, że to jakaś \"żulownia\" za przeproszeniem - wystrój (a raczej jego brak :P) właśnie z tym mi się kojarzy :D Ale poza tym jest świetnie - nie ma atmosfery lanserki, choć zdarzają się mocno wylansowane osoby. Duży przekrój przez narodowości, wiek no i orientacje seksualne właśnie ;) I świetna muza - jeden parkiet \"offowy\" i drugi - niesamowite kawałki, nowe i te sprzed lat, ale wszystko zaserwowane tak, jak nigdzie indziej! No i to co mnie urzeka, to klimat swobody, wolności - robisz co chcesz, wyglądasz jak chcesz, tańczysz jak chcesz i nikogo to nie razi! Udanej zabawy!

Gość JILLIANA
Uuuuuu no to nie ładnie że bez klimy :/ A jaki klimat tam jest? Przyzwoita muzykę grają? byliśmy w paru innych miejscach i tylko była pseudomuzyka w stylu upcys-dupcys tzn technonapierdalanka

Gość JILLIANA
Świetnie to mnie przekonaliście ale kurde gayparty? no cóż może chłpcy z naszej paczki nie będą mieli nic przeciw i nie będą sie do nich dobierali tzw "ciepłe braciszki"?

spoko spoko, gej party jest w oddzielnej sali ;)

Gość COCONIASTAA
JA PROPONUJE COCON!

na tamtej sali sperma leje się strumieniami ;)

Gość kire
One of the best clubs in Cracow.

Gość kire
One of the best clubs in Cracow.