Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violettt

sny z kiedy na kiedy sie sprawdzaja?

Polecane posty

Gość violettt

jak to jest? sny z czwartku na piatek sie sprawdzaja? :)

Gość violettt
o cholera bo snilo mi sie w nocy dzisiaj ze moj facet sie calowal z jakas lafiryndą!!! :?

Gość macie racjeeee
ostatnio śniło mi się z czwartku na piątek, że facet się ode mnie odwraca jak chciałam go przytulić i wiecie co??? kilka dni potem napisał mi że musi przemyśleć kilka spraw i napisze do mnie jak to zrobi.A ja głupia wyję bo pewnie go stracę!Pierwszy raz mam taki przypadek że sen się sprawdził!!!

Gość violettt
komus jeszcze sie sprawdzilo??

Gość jakassia
w moim przypadku sprawdzaja sie z czwartku na piatek! ale oczywiscie nie wszystkie! jesli mam jakis problem, ktory mnie nurtuje to czasami sni mi sie jak sie rzeczy uloza w przyszlosci! w okresei studiow czesto dzieki takim czwartkowo\piatkowych snom wiedzialm czy zaliczylam lub zalicze dany egzamin..:)

Gość olga123
mnie się sprawdzają, nie wiem czy były z czwartku na piatek ale po tym jak śniła mi się papuga tydzień później któryś z moich znajomych mial wypadek, niestety śmiertelny. I cholera niestety muszę w to wierzyć bo to samo przytrafiło mi się 3 lata później, znowu po tygodniu od snu z papugą zmarł w wypadku samochodowym znajomy :(

Gość Dominika1993
W moim przypadku sen się spełnił z niedzieli na poniedziałek, śniło mi się że jestem w ciąży po południu zrobiłam test i co się okazało dwie kreseczki ;))