Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abccda

To już jutro....

Polecane posty

A ja jakoś nie mogę uwierzyć... nie dociera to do mnie... :D

Gość madziattt
ale co? ślub?

Gość ale juz jutro
moglas miec na mysli ze lece kupic sukienke:-)

z jakiej czesci polski? jestes? kurcze. nie zycze takiej duchoty jak teraz w ciagu dnia ciagle jest bo idzie pasc w lekkiej sukieneczce a co dopiero w sukni.

No w sumie tak :) źle to ujęłam nie dopisałam do końca :) Ale teraz już wiadomo o co chodzi :)

Ze Śląska jestem... oby jutro nie było tak duszno.... ale żeby było cieplutko

Nie wiem czy dobrze kojarze osoby, ale jesli to Ty bylas ta dziewczyna martwiaca sie o pogode i zimno, to przynajmniej teraz wiesz,ze bolerko byloby zbyteczne ;)

hehehe :D Tak to ja się martwiłam :D Krawcowa powiedziała, że bolerka nie trzeba no i miała racje :D :)

Mam do pozałatwiania i to wcale nie drobiazgi... to jest najgorsze... Bo dziś dopiero przylatuje młody :O nie dostał wcześniej urlopu :( I dziś musimy kupić cały strój dla niego... ehhh

Wiesz, ja probuje zorganizowac caly slub i wesele z zagranicy. W dodatku tak,zeby dogodzic naszym polskim i zagranicznym gosciom i nie zawsze jest latwo ;) Na pewno cos zdazycie kupic. A mieszkasz w jakims wiekszym miescie?

Oj to na prawdę nie masz łatwo... ale dasz radę na pewno :) :) :) Mieszkam w takim średnim mieście... już w sumie mam jeden sklep na oku ale zobaczymy czy uda Nam się tam kupić, problem jest też w tym, że mój narzeczony jest chudzina :D i ciężko trafić coś na niego :D ale bądźmy dobrej myśli :)

Jeszcze wczoraj popsuło mi się auto... ale na szczęscie kuzynka ma dobre serducho i pożyczyła :) Bo nie wiem co byśmy zrobili

Zycze pwowdzenia w poszukiwaniach i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :) No i mam nadzieje,ze jutro wszystko pojdzie tak jak to sobie wymarzyliscie :)

o rany...kupno garnituru zostawiliscie na osttania chwile? zycze duzo szczescia:) zarowno z kupnem jak i na cale zycie a jutro przede wszytkim dobrej pogosy:)

Nie dziękuję :) :) I również życzę powodzenia :) :) :)

az mnie ciarki przeszly...powodzonka zycze i wszystkiego naj na nowej drodze zycia...bedzie odbrze..zdaj relacje jak bylo..

Nie było innej opcji... niestety... nie dostał urlopu wcześniej a szkoda by było stracić dobrą prace

Nie dziękuję Wam :) Dam na pewno znać i jutro i dziś jak z garniturem :)

heh no mogl kupic tam gdzie pracowal. mysmy tez kupowali za granica.zdecydowanie lepsze materialy maja. a jesli beda potrzebne poprawki krawieckie?zadko ktory garniak od razu pasuje

Ja nie miałam jak lecieć do niego, a on jak by kupił sam to była by tragedia.... Myślę, że coś znajdziemy.... Mamy ślub cywilny i przyjęcie na 40 osób więc też ten garnitur nie musi być jak na kościelny i wesele... tak mi się wydaje... Chcemy taki stalowy a jest ich w sklepach pełno z tego co widziałam

A mam też taki jeden sklep, gdzie Pani powiedziała mi, że jeśli coś byłoby nie tak to na miejscu przerobi

Za zbędne komentarze podziękuję :P:P I już po :) Wszystko się udało i było na prawdę superrrr :) :) Pozdrawiam : )