Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka bez oczka

moj chlopak nie chudnie.....co jest nie tak?

Polecane posty

Gość lalka bez oczka

wazy 96kg przy 177cm. od 3 tygodni je o 1/3 mniej tego co wczesniej , 5 razy w tyg. chodzi na silwonie ,gdzie spedza 1.5 do 2 godzin- cwiczenia cardio oraz silownia- glownie na klate. i nic nie schudl!!!!! jedynie maszyna wskazała ze spadl mu 1 kg tłuszczu.

Gość coco channel
ha! moj facet wazy 100kg przy 177cm. tez postanowil sie odchudzic. dieta norweska + silownia 3 razy w tygodniu i brzuszki i pomki co wieczor. moze mu sie uda :) a twoj cwiczy?

Gość coco channel
sorki nie doczytalam. moze miesnie swoje waza? :) widzisz jakis efekt?

Gość lalka bez oczka
no lwasnie on jest treaz za granica, glowny jego problem to brzuch, spadlo mu 'tylko' 3 cm....ze 101cm na 98..

Gość lalka bez oczka
poza tym reszta ciala jest do zaakceptowania,ale wlasnie glownie mu chodzi zeby mu ten brzuch spadl....

Gość coco channel
moj tez ma brzuch ...i chcialabym ,zeby w nogach mu spadlo. zapuscil sie troche przez ostatni rok ale wazne ,ze sam zauwazyl problem :D

Gość lalka bez oczka
na teraz jestem z nim na skype , czekam az mi napisze jego jadlospis z wczoraj....

Gość KASIA7333
no to wam zazdroszcze ,ze wasi faceci sie odchudzają -bo mój to nic sie nie chce za siebie wziąc, jak go poznalam to fajnie wygladal a po 5 latach bycia ze soba brzuch ma jak baba w ciązy i dalej pije to piwsko, ja jestem szczupla ale odzywiam sie zdrowo i gotuje dla siebie lekkie potrawy np gotowana piers z kurczaka czy rybe na parze-a ten sie przeciez nie tknie piersi z kurczaka bo dla niego to za suche i serdelki wpiernicza popije piwem i zadowolony .Juz mam go dosyc czasem ma 173cm wzrosyu i wazy 84kg - a najwiecej to chyba ten jego brzuchol.

Gość lalka bez oczka
hmmm...no to sie dwiedzialam: sniadanie: - jedna bulka z maslem,plaster salami i plaster sera zoltego -druga bulka przekrojona na pol z maslem i serkiem topionym paprykowym = czyli dwie polowki bulki obiad: -ok.25 lyzek ryzu plus 10 lyzek curry miesnego - nie zjadl tego naraz tylko podzieli na polowki i drygoa polwoe zjadl nieco pozniej -jablko -o 21. zjadl taki hmmm...jakby nalesnik to sie nazywa roti ,bo on jest azjata, taka niby bulka ktora wyglada jak nalesnik= a weic glownie sklada sie z maki i do tego jeszcze 5 lyzek curry z kurczaka no chyba nie ma sie co dziwic ze nie schudl, chociaz z drugiej strony biorac pod uwage fakt ze ma prace siedziaca a wiec silwonia 5 razy w tygodniu to wioelka zmiana dla jego organizmu to wg mnie tez troche dziwne...

Gość lalka bez oczka
no dobra a to jadlospis ze sordy: - jedna bulka z maslem,plaster salami i plaster sera zoltego -druga bulka przekrojona na pol z maslem i serkiem topionym paprykowym = czyli dwie polowki - 2 te nalsnikowate bulki-roti plus 5 lyzek cuury i 3 kawalki kurczaka no to tyle

Gość lalka bez oczka
Kasia,ale z Twoim to i tak nie jest tak zle.

Myślę, że najlepszy sposób na odchudzenie chłopaka są wspólne posiłki, które Wy same będziecie im przygotowywać. O niskokaloryczne wskazówki możecie zapytać dietetyczkę, z którą współpracuję. Udziela porad na forum we-dwoje (dział na czerwono), na pewno podpowie Wam coś odpowiedniego. Ponadto codziennie sport i zanim się obejrzycie z chłopaka znikną kg:)

no a u mnie jest na odwrot, ja na obiad odrobina miesa z warzywami a maz wpierdziela gore frytek, kanapki z frytkami, pizze itd, plus 7-8 batonikow dziennie i malpa chuda kurde chcialabym miec takie geny, ze jem jem jem i nic, no ale co prawda on cwiczy a ja tylko troche hah ale fajnie dziewczyny, ze faceci wam dietkuja :) przynajmniej beda w stanie docenic wasze wysilki

Gość lalka bez oczka
no tez takiego kiedys mialam , chyba wazyl ze 72 kg przy 188cm. i do tego oczywsice nie tylk oze zarl,ale on mogl laczy ze soba wszystkie rodzaje jedzenia i nic mu nie byloa .np mogl zjesc batonika ,po nim kilebase i popic to mlekiem ....

batonik, mleko i kielbasa to calkiem fajne polaczenie :p moj ma 182wzrostu i wazy 72 kg, ale ma przynajmniej fajny kaloryferek na brzuchu :) w sumie ja jak bym mogla tak jesc to tez bym jadla, pizze, lody, chrupki, frytki itd itd

Gość KASIA7333
jest bo ma brzuszysko -- moj tez ma prace siedzącą -rano je male sniadanie np jedna kromka chleba z wedlina pozniej jak przyjdzie z pracy to pierwsze co otwiera lodowke i piwo otwiera i tak pije je ze trzy i dopiero pozniej objada sie jak pasibrzuch -masakra wszystko z lodowki z nika od kielbas po obiad-wczoraj w lidlu kupil sobie hamburgery i zjadl na kolacje przed snem -a ja tylko krzycze na niego i tak nic nie pomaga .

Gość lalka bez oczka
no laura a kto by tak nie jald jakby mogl..... kurcze gdybym ja nie tyla to bym wpieprzala slodycze non stop ....

Gość lalka bez oczka
Kasia to moze nie rob zakupow niech lodowka bedzie pusta..,.. moze bedzie za leniwy zeby pojsc do sklepi to nie bedzie jadl.... ;-)

no to jest dobre rozwiazanie :) tylko, zeby przypadkiem z lenistwa nie zamowil jedzenia na wynos hah