Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest że niektóre

Jak to jest że niektóre dziewczyny mają wielu adoratorów mimo że nie są piękne?

Polecane posty

Znam taką jedną. Niska, trochę przy kości, z charakteru też taka nic szczególnego. Fakt że ma na duży biust i naprawdę ładne, duże usta, ale to chyba tyle z plusów. I ona nie może się opędzić od facetów. Co kilka miesięcy widzę jak idzie za rękę z jakimś wysokim przystojniakiem, i co lepsze oni są jeszcze o nią strasznie zazdrośni... co ona takiego w sobie ma!?

Gość beeeeeeka
pewnie jest mila ladnie sie usmiecha ma poukladane w glowie i dobrze sie czuje we wlasnej skorze, pewnosc siebei tez robi swoje. i napewno nie jest zazdrosnica taka jak ty

Właśnie, że przeciwnie. To raczej taka zimna suka, facetów trzyma krótko, uśmiecha się rzadko. No może i jestem zazdrosna, ale nie o mnie tu chodzi w temacie.

UP

Gość siwtoszkatartuffa
to nie zależy od tego. Moge powiedzieć na własnym przykładzie. Zawsze byłAM przy kości, ale nie że jakaś tak gruba, okulary, byłam strasznie nieśmiala i w ogole nie wyobrazałam sobie rozmowy z jakimkolwiek chłopakiem. Pozniej jakims cudem poznalam jednego, drugiego, otworzylam sie, i co chwila podbijał do mnie ktoś nowy. Sama nie moglam w to uwierzyc, az zaczelam sie pytac chlopakow co oni we mnie widzą. No i sie okazało ze straszne szczególy np. to jak patrze, to w jaki sposob siadam (szok) albo sie poruszam (gdzie dla mnie to bylo normalnie) albo fruwające dookola wlosy podczas wiatru:/ no i fajnie było nabralam pewnosci siebie byłam szczesliwa az dostalam kopniaka w du... i to takiego ze chyba nigdy ni9e zapomne, spowrotem zamknelam sie w sobie i chociazz mam kontakt z facetami juz nie jest tak jak bylo wtedy. jak ktorys na mnie patrzy to sie nerwowo odwracam, spowrotem nie umiem powiedziec nic sensownego, a najlepiej by bylo zebym w ogole ich nie spotykala. wg. mnie sekret "takich" dziewczyn polega wlasnie na postrzeganiu samej siebie w odpowiedni sposb.

a ja wam powiem prawdę. Miałam "przyjaciółkę" która jest niska, gruba ma rude włosy i trochę wklęsłą twarz. naprawde...brzydka. charakter...ehm. powiem potem :P ale mimo to zawsze miala chlopakow na peczki. Wiecie czemu? bo dala sie obmacac kazdemu a wszyscy faceci lubia sobie podotykac. i jak tak kazdemu dawala, to wszyscy brali i ja rzucali. to szukala innego i tak dalej po prostu tak to dziala.