Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giffek

SMYCZ DLA PAJĄKA PTASZNIKA

Polecane posty

Gość giffek

macie takie :)?bo ja chcę kupić mojemu dziubdziusiowi smyczkę.. :) moze ktoś chce odsprzedać?jakie macie wrażenia:)?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D moze jeszcze dla mrówki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość pierdola00000
jak kupisz i wyjdzisz z tm na spacer to ci go rozdeptam brrrr

Gość gość
ja również poszukuje smyczy dla ptasznika ale tylko dlatego żeby mógł 'pobrykać' po mieszkaniu juz dawno bym go na troche wypuścił ale boje się ze wlezie w jakaś szczeline, dziurę, szparę, i go nie znajdę po mimo ze już jest dosyć spory ,posiadam gatunek ptasznika który non stop próbuje się wydostać.

Gość gość
co wy widzicie w takich paskudach? po co wam one? one gryzą?

Gość gość
nie gryzą, chociaż zdarzają się osobniki agresywne ja np. mam ptasznika bialokolankowego i olbrzymiego, jeden jest spokojny w terrarium a drugi próbuje sie z niego wydostać , zaden z nich mnie jeszcze nie ugryzł.. .Pająki od zawsze mi sie podobaly .. a najbardziej to ich sposób polowania i walka z ofiarą są jak wampiry;D

Gość gość
Dla pająka ptasznika?Smycz? Odradzam. polecam szeleczki ze smyczą. Moja koleżanka kupiła i sobie chwali. Nawet na zimę kupiła taki specjalny kubraczek aby podczas spacerów pająk miał ciepło.

Gość gość
fuuu i lubisz patrzeć jak np. rozrywa żywą myszkę?

Gość gość
nie koniecznie rozerwana mysz, ale takiego karaczana madagaskarskiego to tak:) znasz jakiś link z tymi smyczami?