Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość habset

męźczyzni spod znaku Bliźniąt

Polecane posty

Gość habset

Co myślicie o panach urodzonych w znaku Bliźniąt?Jacy to mężowie,przyjaciele itd.Może to tylko ja miałam pecha i trafiłam na wyjątkowego potwora?

Gość kropkali
sa cudowni, pomocni, inteligetni, lubia nowosci, lubia ekserymentowac.... znam go całe zycie i ndal czesto nie wiem co mu po głowie chodzi, zaksakujacy, romantyczny, czuły i troskliwy :)

Gość beeeeeeka
wszyscy sa tacy sami. mialam dwoch blizniakow teraz mam trzeciego kazdy z nich jest kropka w kropke dwa oblicza humory jak u baby w ciazy ale jakos nudno z nimi nie jest :P

Gość rrrrita
z tymi humorami sie zgadzam w 100 %

Gość kilka dni temu był
identyczny temat... poszukajcie sobie, zamiast tworzyć takie klony...

ja tez miałam blizniaka,kurde no humory jak u baby,nie wiedział czego chce itp. ale był inteligentny,wrazliwy,czuły,słodki itp.

Gość ha ha ha....
Dokładnie tak jak wyżej opisany:) Zazdrośnik do tego, flirciarz :)

Gość beeeeeeka
hehehe to sie sprawdza w 100% bystrzy elokwentni czarujacy ale i zazdrosnicy flirciarze obrazalscy to wszystko to prawda....

Gość kropkali
zapomiałam równiez dodac ze maja zaje*** poczucie humoru :) Mozna sie z nimi smiac do łez :D :D

Gość beeeeeeka
zgadzams ie!

Gość beeeeeeka
ej a moze my spotykamy sie z jednym i tym samym? :P

Gość egoista ze zmiennymi
humorami,pragnacy ciaglej uwagi i okazywania mu podziwu.Jako kolega-super,jako partner zyciowy-odradzam.

Gość ha ha ha....
Jak kocha to NIBY na zabój ale nie przeszkadza to jemu w nawiązywaniu nowych znajomości romansopodobnych. Jak wyżej ktoś napisał jako kolega tak, jako partner NIE. Niezaradny życiowo, gadżeciarz ;P

Gość kropkali
no jak spotrykasz sie z moim mezem to bedzie kicha :D :D żarcik Moj jest wierny wiem to.... ogólnie polecam blizniaczki bo sa super. Ja jestem baran tak na marginesie :P

Gość //////ooooo//////
oni mają dwie twarze :) Jak jest wszystko ok to się smieje a jak go cos trapi to nie musi nic mówić widać to zaraz i dusi to w sobie. Nie chce powiedzieć. Czuły ale nie wylewny :) Wierny :P przynajmniej mój :P Ma haryzmę :)

Gość beeeeeeka
kropkali zeby sie tylko nie okazalo ze twoj maz to moj tata ;) a tak na serio to fakt ze dusza w sobie rpbolemy nie zwierzaja sie i najchetniej uciekliby na bezludna wyspe. ja osobiscie mam zakaz zblizania sie i odzywania jak cos go trapi. da sie do tego rpzyzwyczaic

Moj byl narcyzem, flirciarzem, niedojrzaly i nieodpowiedzialny, zyl tylko chwila nie myslal o przyszlosci, nie liczyl sie z uczuciami innych, traktowal ludzi przedmiotowo, ale nigdy sie z nim nie nudzilam. osobiscie nigdy wiecej zadnego blizniaka bym nie chciala :)

Gość //////ooooo//////
mój bliżniaczek jest zaradny i złota rączka. Czasem długo myśli. Potrafi się wyłączyć na kilka minut a ja gadam i gadam a potem: co mówiłaś??

Moj byl narcyzem, flirciarzem, niedojrzaly i nieodpowiedzialny, zyl tylko chwila nie myslal o przyszlosci, nie liczyl sie z uczuciami innych, traktowal ludzi przedmiotowo, ale nigdy sie z nim nie nudzilam. osobiscie nigdy wiecej zadnego blizniaka bym nie chciala :)

a mój nie był flirciarzem,byl zazdrosnikiem ale nie flirciarze,spokojny,zamkniety w sobie.

Gość kropkali
Moj tez mysli mysli i myśli, jak ma problem to widac po nim ze cos go meczy - nie powie :P Czasem sie wyłacza :D Ale jest zaradny, wszystkimi rachunkami, naprawami w domu on sie zajmuje. Troche cwaniaczek ale to dobrze. Nieba by mi uchylił.