Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do was pytanie

do doswiadczonych w lozku

Polecane posty

Gość mam do was pytanie

pierwszy raz mam juz za soba,i szczerze mowiac wiem ze jeestem kiepska w lozku bo pare razy nie starczy zeby sie wszystkiego nauczyc.teraz mam nowego chlopaka i nie chce wypasc blado bo wiem ze on ma niemale doswiadczenie. czy w pozycji np klasycznej musze ruszac,krecic pupa?co mam robic z rekami?obejmowac go czy co? co robic z rekami w pozycji na jezdzca? czy faceci lubia jak sie ich caluje w usta w czasie seksu? czy calowac go po ciele?

Gość gwrehe
sex= spontan

Gość mam do was pytanie
niby tak,ale nie chce wypasc na totalna sztywniare,,co innego jakby on nie mial duzo dziewczyn przedemna,a tak ma porownanie

Jako bardzo doświadczony teoretyk :classic_cool: odpowiadam na twoje pytania: - tak, należy jak najbardziej ruszac dupą, kręcić nią i generalnie być dynamicznym ;) - jak dosięgniesz to głaskać mu jaja, jak nie, to obejmować za szyję, tak jakbyś go dusiła, faceci to uwielbiają :) - głaskać se cycki, ewentualnie pieścić rowa. - nie lubimy pocałunków podczas wytężonej pracy fizycznej - nie całować po ciele, calować po jajach, to lubimy :classic_cool:

Każdy facet lubi co innego, nikt więc Ci nie doradzi co masz zrobić by zaspokoić swojego. Przede wszystkim wyluzuj się i daj się ponieść chwili i przyjemności:P

Gość etgege
Jeśli ten facet to Twój facet, którego kochasz, to będzie dobrze i nawet lepiej jeśli niczego nie będziesz udawać a raczej razem będziecie zdobywać doswiadczenie. On doceni że najpierw byłaś niepewna i nieśmiała, potem osiągaliście coraz więcej. Jeśli natomiast Wasza relacja jest chwilowa, on ma co chwilę inną a ty rywalizujesz z jakimiś innymi dziewczynami to bierz pod uwage że zawsze znajdzie się jakas bardziej "wytrenowana" niż ty lub po prostu bardziej podobająca się temu chłopakowi, i zawze jakaś mniej uzdolniona więc takie porównywanie nie ma sensu.

Mam do was ---> kręcić bioderkami możesz tylko nie szalej bo łatwo zgubić rytm, zwłaszcza na początku kontaktów... Możesz go obejmować, w pasie, za szyję, możesz całować ale przede wszystkim, jak ktoś napisął wcześniej - spontan:) A na jeźdźca rękami możesz się podpierać:) Nie musisz siedzieć na nim jak w siodle:)

Gość mam do was pytanie
nie no jeszcze go nie kocham,ale zakochana jestem :) ja sie nie boje,ze on mnie rzuci bo mu sie nie spodoba,jesli nawet to droga wolna,z pewnoscia nie bede plakac :)

Gość wstrzas ma racje
my nie LUBIMY CAłOWANIA PO CIELE kiedys taka jedna całowała moje sutki 15 min :( myslała ze sie jaram :( wiecej juz sie nie spotkalismy :)

Gość garfieldowa
Każdy lubi co innego. Pan przede mną nie lubi całowania po ciele, a z kolei mój chłop mógłby godzinami się delektować tym, jak pieszczę jego sutki. Rób, co Ci intuicja podpowiada. W pozycji na jeźdźca ja opieram dłonie na klatce faceta, czasm dotykam swoich piersi, a czasem odchylam się do tyłu i opieram się rękami o jego nogi. Z całowaniem-kwestia osobistych preferencji...

Gość gebarowski
musisz sobie kupic ksiazke i zapisac sie do klubu gdzie sie nauczysz w praktyce ruchac jak stara ku***rwa. Jak cie przerucha stado wielkich murzynow to wtedy wrocisz jako doswiadczona. A jak nie skorzystasz z tej rady to twoje zycie bedzie nudne i umrzesz jako łamaga seksualna.

Nie ma czegoś takiego, że wy nie lubicie:D Każdy lubi co innego, jeden chce być całowany a drugi nie. tak samo z kobietami, wy faceci to się nauczycie jednej rzeczy, ubzduracie sobie że kobiety tak lubią i wszystkie męczycie tym samym:D A prawda jest taka, że każdy z nas lubi co innego.

>> nie no jeszcze go nie kocham,ale zakochana jestem Że co proszę? :o

Gość mam do was pytanie
no nie kocham go,ale jestem zakochana-zauroczona-przeciez to nie oznacza milosci?

Gość karo29111
wstrząs :-D :-D :-D

Wstrząs--- zakochanie bywa bardzo różne od miłości do autorki--- wsłuchaj się w wasze ciała. wyobraź sobie że seks jest jak taniec, odpłyń. Będzie dobrze