Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowy swiat

Czy was tez denerwuja zwiazki Polek z Arabami?

Polecane posty

Gość Kolorowy swiat

Polki powinny sie wiazac z innymi facetami, juz nie mysle nawet o Polakach ale chociaz swojego wyznania. Co o tym myslicie? A moze sie myle? ps. Nie jestem rasista.

Gość ja ci powiem
bredzisz

Gość mnie nie denerwują
bo to nie moje zycie, a tobie zal czy co?

Gość eewwe
w sumie racja ,pozniej lataja po "rozmowach w toku" i opwiadaja jaki arab zly..a taka pojedzie w ciemno do obcego kraju :/

moja ciocia jest z arabem juz 20 lat i on jest bardzo fajny, miły, sympatyczny, maja 2 dzieci:D i dobrze sie maja, fakt ze wychował sie w austrii wiec taki typowy arab z nie nie jest z wychowania, chcoiaz czasem przejawia swoj arabski temperament:D

Gość Kolorowy swiat
Nie mam problemu z tym ze laski wiaza sie z Niemcami chociazby chodzi o to ze Arabi (pewnie nie wszyscy) to inna mentalnosc , szczegolnie ci z Iraku. Jarek czy Ty jestes rasista?

to ich sprawa ale arabów nie cierpie, zacofany fanatyczny naród , chociaz zapewne zdarzaja sie wsrod nich wyjatki

Gość Mimi246
Ja jestem z Kurdem Irackiego pochodzenia i jest nam razem bardzo dobrze, traktuje mnie super, gotuje, sprzata, delikatny, czuly

słyszałam opinie ze po slubie oni sie bardzo zmieniają,...na gorsze

Gość dddddddddd
iiiiitam bo to tylko w polsce panuje jeszcze taki ciemnogrod

Gość Mimi246
Ariane obys nie miala racji bo czuje ze moj mi sie wkrotce oswiadczy:)

Gość Kolorowy wiatr
Nie rozumiem dziewczyny co was pociaga w tych Arabach

Mimi no ja Ci zle nie życzę, kiedys na kafeterii byl temat o arabach, mozesz sobie poszukać :)

Gość Mimi246
On marzy zebym byla matka jego dzieci i zebysmy wszyscy zamieszkali w jego kraju, mimo ze go kocham nie jestem przekonana do wyjazdu, on mowi ze nie chce mnie do niczego zmuszac

o tak, nie chce do niczego zmuszac a ile bylo akcji z zabieraniem dzieci i wywożeniem ich... ja bym sie dobrze zastanowila na Twoim miejscu...poza tym nie moglabym zyc w takim zacofanym i niesprawiedliwym wobec kobiet kraju jak ich

Gość Mimi246
Ale dlaczego Cie wkurwiaja kolorowi, co Ci takiego zrobili?

Arabowie dla naiwnych i takich bez szans na stworzenie czegoś z Polakiem. Polak ma gust i chce pięknej , Arab zadowoli się byle czym byle miało dwie ręce nogi i ****

Gość Mimi246
:O

Gość Kolorowy wiatr
Ale jesli ci z nim Mimi nie wyjdzie nie lec po pomoc do Polskich braci:O

Gość Mimi246
Nie zamierzam:Oa zwlaszcza nie do ciebie:O

Gość pa pa pa i tak to sie zaczyna
Co za agresja:D Jakos zauwazylem ze inne europejki niechetnie wiaza sie z Arabami, dla nich jest to ponizenie spoleczne

Gość so pot
Mnie nie wkurzaja, bo Polki w zwiazkach z czarnymi czy Arabami to zazwyczaj ta nizsza warstwa spoleczna, nie obrazajac nikogo...Nie mam kontaktu z takimi ludzmi.

Gość Mimi246
Nizsza warstwa hahahahaha:O

Gość Mimi246
Jesli chcesz wiedziec Jarek ja jestem powszechnie uwazana za ladna dziewczyne, nie narzekalam nigdy na brak powodzenia wsrod chlopakow czyli chyba az taka ostatnia nie jestem

Gość Mimi246
On jest taki moj A za czuje sie jak ksiezniczka a przy Polakach tylko sie denerwowalam ze ciagle zawiany:O

Gość mnie to nie rusza
jak laski szukają kłopotów to je mają dla mnie między europejcyzkami a arabami (niezasymilowanymi) jest przepaść kulturowa ale pewne kobiety tego nei zrozumieją dopóki się nie przekonają na własnej skórze. może wyjątek to ludzie arabskeigo pochodzenia którzy urodzili się i wychowali w europie (i ich rodzice też to w pełni zlaicyzowani europejczycy którzy też wychowylai się w europejskiej laickiej kulturze) -ale to raczej rzadkość. W polsce nie ma takich rodzin poza pojedynczymi przypadkami. a w państwach europy zach. polki "trafiają" raczej na tych niezlaicyzowanych. bo polskie wyjazdy do europy zach. zaczęły sie parę lat temu. więc raczej ci od pokoleń zasymilowani arabowie (właściwie arabowie jedynei z pochodzenia, coś jak żydzi w USA) dawno powchodzili w związki z obywatelami państw europy zach.

Gość mnie to nie rusza
jeszcze do autora to nie jest kwestia WYZNANIA tylko kultury ortodoksyjny przedstawiciel każdej religii jeste fanatykiem. chrześcijanin także. rzecz w tym że laickość europy sprawiła że chrześcijaństwo jako religia jest sferą prywatną i nie jest podłożem dla fanatyzmu (fanatyzm chrześcijański to raczej wyśmiewany folklor). Za to islam w państwach islamskich takiej redukcji się nie poddaje. Stąd róznice kulturowe.

Gość Kolorowy wiatr
Ale co one widza w Arabach? Mali, chudzi, biedni..no ale moze wlasnie to ze traktuja jak ksiezniczki..do pierwszego wpierdolu:O

Gość koszykówka
właśnie tego traktowania jak księzniczek ,chociazby to miało trwać tylko jedną noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hahahahahahahah
Mimi tylko nie jedz tam mowie powaznie :o juz wiele bylo takich sytuacji, jak naprawde Cie kocha tak jak twierdzi to zostanie tutaj i bedziecie zyli po europejsku, przeciez oni po to chca wracac, zeby zrobic ze swoich "ukochanych" niewolnice