Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak czesto wypada

czy po miesiacznej znajomosci wypada tak?

Polecane posty

Gość jak czesto wypada

spotykam sie z chl jakis miesiac i wczoraj zaprosil mnie do siebie na jakies prawie 2h do domu(mieszka z mama) i podejrzewam ze dzis tez mnie zaprosi i tu mam dylemat bo w sumie co jego matka sobie pomysli ze kazdego dnia przychodze iitd dodam ze ja mam 20 a on 23 lata

Gość jak czesto wypada
mi tam by to nie przeszkadzalo tylko patrze na to co moglaby sobie pomyslec jego mama

kobieto a dlaczego nie wypada jak ja zaczynalam sie spotykać z moim facetem to siedzielismy u siebie w domach po 6 do 8 godzin i nikt nie myślał czy wypada, mimo, że jest starszy ode mnie o 8 lat :P

jak ja zaczynalam sie spotykać z moim facetem to siedzielismy u siebie w domach \" teraz juz nie siedzimy :) teraz już leżymy :P taki postęp :P

Gość niiuuniiaa
ja jak chodzilam z moim to codziennie przesidywalismy u siebie i to do 10 godzin nawet. nikomu to nie przeszkadzalo. nawet zaprzyjznilam sie z jego mama.. ale od kilku dni nie jestesmy razem ;( :( eh

Gość Kolaborantka
Hehe moja matulka miała problem z tym że lezymy. Ale jakos po kilku miesiacach jej przeszlo. ;)

Gość przeciez mamusia
nie jest w ciemię bita i pewnie zdawała sobie sprawe ze lezysz i trzymasz ręke na jego gnacie :P ( jak ona nie widzi)

Gość Kolaborantka
hehe :P

Gość Kolaborantka
Na siedząco tez mozna trzymac tam reke... jakis problem?