Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 45g54g

jechalem dziś autobusem

Polecane posty

Gość 45g54g

i tam siedziała taka fajna dupa, z twarzy bardzo ładna, szczupła ale nie chuda, piersi w sam raz, miniów, i chyba nie miała stanika... siądłem sę za nią, i tak sę siedzę i co wypatrzyłem? CZARNY BRÓD ZA PAZNOKCIAMI!!! A jak wstała wysiadać i się chwyciła rurki to pod pachą miała normalny zarost jak facet na twarzy, taki jak by się goliła pod pachami regularnie ale ostatnio z miesiąc temu

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a kanar cie nie zlapal:P?

Gość 45g54g
SKASOWAŁEM BILET!

Gość ajt
ja obgryzam paznokcie i jakos zadnemu to nie przeszkadzało :D ciekawe jak wygladaja twoje dłonie stopy, twarz i uszy :D:D:D:D:D

Gość 45g54g
Ale ja się nie czepiam jej twarzy! Jak pisałem z twarzy była bardzo ładna. Ale brud za paznokciami u laski to trochę nie wypada... i jeszcze ten zarost pod pachami, chociaż i tak dobrze że tylko pod pachami a nie na twarzy...

Gość 45g54g
a zresztą to sam jestem raczej brudas ale jak gdzieś idę to mi się nie zdarza żeby mieć brud za paznokciami czy być nie ogolonym...

Gość 45g54g
nie myję tylko swojej pyty bo to i tak nie widać, pod pachami dobry dezodorant mi starczy, ale za to paznokcie zawsze mam czyste

Gość gagha
a facetą tez nie wypada i co? mają brud za paznokciami...

Gość 45g54g
chętnie bym ja przewrócił na plecy, ale co by było jakby mnie tymi brudnymi szponami podrapała po pośladkach i jeszcze bym zakażenia dostał?

Gość łódźpodowdna
dobrze, że jej nie zajrzałeś do ZADKA (albo przodka też).Ale możesz sobie kupić taką latarkę -prześwietlarkę. Z NAMI ZOBACZYSZ WIĘCEJ - taką reklamują. Słyszałeś? :o

Gość łódźpodowdna
ale trzeba ci przyznać , że duzo zobaczyłeś. Może z działki wracała przez to miała brud za paznokciami? A jeśli chodzi o owłosienie... moze to taka moda teraz? Kto wie? Zwiastun następnego sezonu - w takim sensie.

Gość łódźpodowdna
A ciekawe co zobaczyła ta laska, nie? On zauważył NAWET, że nie miała stanika. A ona? Że sie na nią gapi jakis wyfiołkowany udup. Pierdnęła na koniec i poszła, co? Po papier ...toaletowy.

Gość 45g54g
Nie wracała z działki. Miała siatkę z zakupami! A ta moda z owłosieniem to mi się nie podoba. Bo żeby to było normalne owłosienie nie golone to dobra, ale to było widać że zarost jak na twarzy faceta, golone regularnie a tu od dłuższego czasu nie :( to wyglądało ochydnie

Gość łódźpodowdna
wyfiołkawany ZBOCZEK - tak miało być. A na dodatek nie umiesz napisać BRUD poprawnie ty tłuku. BR -U-D - tak sie pisze.

Gość 45g54g
* ohydnie

Gość łódźpodowdna
Ciekawe czemu wstała i poszła do tej rurki, co? Może właśnie celowo wstała i pokazała ci swoje owłosienie. A ty dalej - hipnoza. No a czemu poszła do rurki, czemu?

Gość 45g54g
brud masz zamiast mózgu! pisze sie bród bo się na brody wymienia

Gość łódźpodowdna
Ja ci powiem czemu ona poszła do tej rurki - bo się za bardzo spierdziała. Taka prawda :(

Gość 45g54g
chyba kurwa jak wstała to się złapała rurki żeby przejść do drzwi bo chciała wyśąśc ty kurwa czytac ze zrozumieniem głupia cipo nie umiesz? a może jesteś taka sama brudaska jak ona ?

Gość łódźpodowdna
Na pewno miała ciężką sytuację życiową i nie było jej stać na stanik. Gdybyś miał latarkę to mógłbysś odkryć jeszcze inne fakty intymne jej. Np. że nie stać ją też na majtki. Ale widzisz... trzeba było przenieść się na miejsce na przeciw. I już byś wszystko wiedział, a tak? Swe oczy utkwiłeś w rurce.

Gość łódźpodowdna
Nie wyzywaj mnie ty łosiu - jak śmiesz - ta kobieta była inteligentniejsza od ciebie. Mogłeś zobaczyć dużo wiecej a zobaczyłeś ? Włosy pod pachami. I mnie wyzywasz :(

Gość łódźpodowdna
kup sobie malutką lornetkę na drugi raz. I już będziesz wielki.

Gość Kolaborantka
Oj tam od razu, że nie goliła się od miesiąca. A u Ciebie na twarzy to też jest tylko taki zarost po miesiącu? Chyba nie... Pewnie goliła sie 2-3 dni temu i powystawały jej takie pikle...

Gość łódźpodowdna
W sumie - tak pomijając wszystko - mało inteligentny gość - w sumie jak już miała ten brÓd za paznokciami to czego sie w sumie dalej spodziewał ,nie? Ile stawiacie, że sobie pierdnęła - ja postawię 5 do 4. A myślała tak... jakiś gość jechał obok mnie i patrzał się cały czas na moje piersi. A czuć od niego było...warzywniakiem. To wstałam i poszłam. Do rurki. Bo była na to PORA.

Gość łódźpodowdna
Nie - patrzał sie cały czas na moje piersi (bez stanika) to nie , tak nie pomyślałaby. Ale idę już tego wątku. Patrzał się cały czas na mnie i już.

Gość Kolaborantka
hehe dobre :>

Gość łódźpodowdna
GAPIŁ się jak osioł. Tak.

Gość krycha miss mazowsza
ja dzis niestety nie jechałam autobusem

Gość łódźpodowdna
gapił sie i gapił a później mnie obgadał w necie że się nie umyłam po prostu. Bo nie zdązyłam. A on jakby był coś wart to by jechał SWOIM autem, nie? hahaha :( Gapił sie gapił a ja dalej bez majtek.

Gość łódźpodowdna
Dałby jej na stanik i na pilnicze do paznokcie to by miał dobry uczynek. A tak? olała go i już. I słusznie.