Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciążona 28 t.c.

Jak Wasi mężowie reagują na seks w ciąży?

Polecane posty

Gość Zaciążona 28 t.c.

Mój boi się o dzidzię :D Boi się, że mnie uszkodzi i zrobi krzywdę maleństwu... Moje tłumaczenia nie bardzo pomgają. Proszę wpisujcie się.

Gość gfty
mój by chciał ale mnie się nie chce:P:P

Gość Zaciążona 28 t.c.
Ja też mam mniejsze libido. Mój mąż zawsze był "jurny" i chętny :) Ale od jakiegoś czasu wzięło go w drugą stroną... Przeżywa ciążę razem ze mną. Zastanawiam się ilu jest takich facetów jak mój.

Gość Moj tak samo
twierdzi,ze boi sie o dzidzie i,ze moze zrobic jej krzywde.Wiec juz sie,nawet nie domagam,jak ma to robic tylko ze wzgledu na mnie to bez sensu:(A najdziwniejsze jest to,ze przed ciaza nie mogł bez tego zyc:)

Gość błękitny kwiatuszek
Mój to nigdy nie był demon seksu i raczej dużo brakowało mu do typowego faceta któremu się zawsze chce. Przed ciąża to ja zawsze miałam ochotę, a on nie koniecznie. Teraz ja nie mam ochoty wolę miłość francuską i jest ok. On o dziecko się nie boi więc kiedy mamy ochotę i chęci to się kochamy:)

Gość saleminka8
moje libido też znacznie spadło :P i to bardzo znacznie do tego miałam zakaz na początku ciążu,bo stosowałam hormony dopochwowo i nie mogłam,a wtedy akurat miałam ochotę :P potemona zmalała,ale mój nie naciska,bbo się przyzwyczaił to niezbyt częstych stosunków przez te tabletki :)

Gość rferfwegweg
Moj najpierw sie bal o dziecko, zwlaszcza po pewnych uwagach lekarza w czasie USG, zebysmy byli ostrozniejsi. Ale potem uzylam swoich sposobow i juz kochamy sie normalnie.

Gość -nikaaa
ja w ciąży miałam dużą ochotę na sex, uprawialiśmy go do samego końca

Gość moj sie boi ale
zmuszam go od czasu do czasu i chyba nigdy taki delikatny nie byl :D

Gość qwemn
Przed ciążą nie mógł żyć bez sexu. Mówił, że ciągle mu siedzi w głowie, więc kochaliśmy się często. Mnie też to odpowiadało. Od momentu, kiedy zaszłam w ciążę nie mam w ogóle ochoty na sex i mój mąż...o dziwo też:) Twierdzi, że boi się o dziecko i że ja mogę czuć dyskomfort. Ma obawy a mnie to na rekę.

Gość Zaciążona 28 t.c.
Mi troche brakuje tej bliskości jaką daje seks, chociaż przyznaję, że jestem tam wrażliwsza i tkliwa, bolą mnie piersi i nie zawsze jest mi dobrze w trakcie stosunku.

mój mąż ostatnio przyznał, że boi się o dzidziusia, ale wytłumaczyłam mu, że wszystko jest w porządku i nie zrobi maluszkowi krzywdy, więc go trochę uspokoiłam, kochamy się kiedy mamy na to ochotę, ale zawsze pyta czy nic mnie nie boli, i nie daj Boże zrobię dziwną minę to już mu przechodzi ochota, bo mysli że mnie boli.Tacy już są faceci

Gość roxa252
Mój mnie nawet nie dotknie , ponoć się boi :/:/:/ ech....

Mój przed ciążą był brdzo chętny zawsze i wszędzie, ale jak mi brzuszek zaczął rosnąć, to jakby go młotem potraktowano:) Też tłumaczy cały czas, że nie może, bo się o Nas boi:) A mi to na rękę, bo mi też libido spadło i wcale nie mam ochoty na sex:) Także My problemu z tym nie mamy:)

Gość moj ma taka sama ochote jak
przed ciaza, o dziecko sie nie boi bo czytał ukradkiem artykuł co czuje dziecko gdy para sie kocha, ja mam mniejsza ochote choc w poprzedniej ciazy kochalismy sie prawie do samego porodu

Gość znajomy mowil zonie
ze nie uprawia z nia seksu w ciazy bo boi sie o dziecko, aprawda byla taka, ze nie chcial bo nie byla dla niego atrakcyjna i mial laske na boku z tego poodu. poza tym zona miala w ciazy mniejsze libido, jud dawno urodzila, a kochanka zostala :O

Gość zawsze się znajdzie
jakiś świr!!!! Jak można mieć żonę w ciąży i kochankę???? Na szczęście nie wszyscy faceci myślą penisami!!!!!

\'boi sie, ze mnie uszkodzi i zrobi krzywdę maleństwu\' Ci wasi faceci, to muszą być niezłe cioty :) Albo w drugą stronę -nie kręcicie ich i stąd to głupie wytłumaczenie.

Gość ale że niby co uszkodzi
:D:D:D ktoś napisał,ze cioty niezłe.Faktycznie

Gość przyszla__mamusia
ja z mężem kochamy się tak samo często jak przed ciążą ;) na początku nie miałam za dużej ochoty, ale teraz już mam jestem w 27tc :)

Gość ja bym chciała on też
ale jestem już w 30 tygodniu i brzuch jest spory, szybko się męcze itp. Na początku ciąży kochaliśmy się bardzo często, a teraz nie wiemy jak to zrobic, żeby było wygodnie i bezpiecznie, no i przyjemnie, macie jakieś wskazówki? bardzo proszę o radę

Gość w moim przypadku to on nie
chcial i mi sie nie chcialo.Gdzies w umysle moim byla blokada.Jak to dzidzius i penis tak blisko siebie!!!! Po porodzie tez nie mam jeszcze ochoty, bo moj pierwszy stosunek byl tak bolesny,ze przerwalismy.Lekarze tak mi tam nagrzebali, ze nie mam ochoty, zeby jeszcze "coś" tam pchac. Moze mi przejdzie.

Mój od 36tc sam nie chciał, zeby nie przyspieszyć porodu i nie zrobić krzywdy. Do tego momentu pełną parą korzystaliśmy :)

Gość jasne wszyscy faceci boją się
o dzidzię przyjmijcie do wiadomości że dla waszych facetów kobieta w ciązy jest aseksualna a seks obrzydliwy jak by się "bali o dzidzię" to by wam chapali minetę i sie dopominali o lody 5 razy dziennie jako zastępstwo stosunku

no to mój w zastępstwie to ma :) Nie jestem aseksualna, nie roztyłam się, wszystko poszło mi w brzuch. Mojemu chodzi tylko o głęboką penetrację. Reszta została bez zmian, przytulanie i inne pieszczoty. Macie w głowie nasrane, że tak generalizujecie, że facetom brzydnie kobieta w ciąży. Moze Ty zbrzydłaś swojemu i dlatego masz taki kompleks i tak piszesz!! :P Śmieszne! :D

Gość ewi.bb
mój mowił, ze nie lubi trójkątów;))