Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZORRO NADWIŚLAŃSKI

Czemu dziewczyny mają kompleksy?

Polecane posty

Gość ZORRO NADWIŚLAŃSKI

No ja tego normalnie nie łapię. Przecież kobiety są piękne, a wy jakby na przekór tego wynajdujecie w sobie jakieś wady. Za duża pupa, za mała pupa, za duże biodra, za małe biodra. Za małe piersi, celulit, rozstępy. Piegi na twarzy, małe usta. No normalnie nie mogę! Nam się podobacie (postronnym facetom), swoim facetom też się podobacie przecież. Dziwne to.

Gość ZORRO NADWIŚLAŃSKI
Haha i nawet same nie wiecie czemu macie te kompleksy, skoro mi nie odpowiedziałyście :-)

Gość kiedyś zagazowana
Wiemy, wiemy. Przez tv i kolorowe pisma, i modę, i lalki Barbie o nierealistycznych proporcjach ;)

ja nie mam kompleksów po prostu nie mysle o ty i gitara,a wy faceci nie jestescie swieci,tez macie kompleksy,kady je ma.

ja raz porównałam sobie dwie dziewczyny przyjaciółki: 1.Troche grubsza,z twarzy ładna,brunetka,ciemna karnacja,ładny tyleczek ogólnie bardzo ładna,duze piersi 2.chuda,małe piersi,zero tyłka,szatynka,ładna z twarzy,blada ale tez bardzo ładna i obie maja wziecie, a tej 1 nie przeszkadzaja te kilogramy(nie jest otyła tylko widac ze ma tu i ówidzie)czuje sie ze soba dobrze tak jak i 2

Gość Kolaborantka
Według sporej ilości dziewczyn mam nadwagę (chociaż wskażnik BMI mam w normie), jednak się tym nie przejmuję. Oczywiście wolałabym miec szczuplejsze udka i płaski brzuszek, ale nie zrezygnuję z ulubionych potraw i słodkości :D

>> (nie jest otyła tylko widac ze ma tu i ówidzie) Czyli jest otyła :o

Gość Kolaborantka
Rzeczywiscie musiłales przezyc wstrzas! Termiczny! i ci się na mózg rzuciło

tylko ze ta 1 w przeciwienstwie do 2 ma talie i bardziej kobieca sylwetka-o to mi chodziło

Gość Kolaborantka
Jedni wolą wieszaki, a inni rubensowskie kształty. "Każda potwora znajdzie swego amatora" :)

Gość Paulaa-a7
a w sumie to jest dobre pytanie... azsie zaczelam zastanawiac po co sobie wyszukuje nowychh i nowych komplksow...:P

Gość rodem z piekua
pytasz czemu mamy kompleksy? bo sa faceci, ktory by chcieli nie wiadomo jaki ideał, a sami wygladaja tak ze szkoda gadać :/

Przez was drodzy Panowie. I wcale nie prawda zę wszystkie kobiety są piękne. Ja nie ejstem Piękna. Jestem brzydka.

Gość buba125
bo brak im pewnosci siebie. ale to nie przychodzi z dnia na dzien.

Gość ZORRO NADWIŚLAŃSKI
Nie wszystkie są piękne, ale tak z 80% nie ma się czego wstydzić. To czemu się przejmujecie opiniami jakiś paszczaków?

Gość ssaaz
brak i pewnosci siebie, a nawet facet, ktory podbudowuje, nic nie pomoze...