Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromnisia-----

jak sie ubrac do eleganckiej restauracji na kolacje

Polecane posty

Gość skromnisia-----

doradzcie jak sie ubrac, nie mam pojecia o modzie i o stylu. najchetniej to spodnie i gora.. ale jaka, jesli macie jakies pomysly piszcie. dodam ze jestem mloda osoba mam 24 lata

Gość ładnie i elegancko
tak jak się ubierasz idąć do kogoś na urodziny czy na wigilię

Gość skromnisia-----
ale ja nie umiem sobie stroju dobrac, po prostu sie nie znam na modzie. moze wrzuccie jakis link z ubrankiem.

Gość haunted
buty na obcasie/szpilce najlepiej czarne, i sukienkę wieczorową albo do spodni załuż jkąś elegancką bluzką np z żabotem :D

Gość fddf
i kim ta kolacjA?

Gość haunted

Gość gryczka
Można ze spodniami elegancko wyglądać, choć raczej nie z dżinsami. Do prostych, wełnianych lub lnianych spodni załóż też prostą bluzkę, najlepiej koszulową albo gładki top i do tego żakiet. Dodatki zrobią efekt. Eleganckie kolczyki, nieduża torebka i jakieś fajne buty na obcasach...

Gość skromnisia-----
fajna ta sukienka z linka...ale taka kosztuje pewnie z 200 zl,, a ja jestem biedna i nie stac mnie na taka ladna. zeby wygladac dobrze trzeba duzo wydac i przy okazji znac sie na stylu. a ja nie mam pieniedzy na to :(

Gość haunted
jeśli masz już małą czarną to załóż będzie elegancko wyglądać i możesz do niej kupić dodatki za które na pewno wyjdzie mniej kasy

Gość beeeeeeka
spodnice olowkowa czarna szpilki i jakas fajna koszule oczywiscie nei biala ani nie czarna cos kolorowego

Gość haunted
poszukam Ci jakiś linków może Cie coś zainspiruje

Gość skromnisia-----
a tak sie wlasnie zastanawiam, jakie ciuchy najlepiej kupic zeby wynosic bo np mala czarna tylko na wyjscie. a ja mam baardzo uboga szafe i chcialabym kazdy ciuch wykorzystac. wiec moze jakas mieszanka, ze nadaje sie na miasto a po dodaniu czegos stanie sie elegancka i pasuje na kolacje... co wy na to?

Gość skromnisia-----
haunted super ta bluzka i kolor mysle genialny dla mnie. w niebieskim mi dobrze do tego mam niebieskie oczy i fajnie to sie odbija. bylam dzis w miescie i z bluzek z zabotem byl tylko kolor pomaranczowy, zolty i czarny;/

Gość gryczka
Skromnisiu, myślę, że ołówkowa spódnica, czarna albo grafitowa, to bardzo uniwersalny ciuch. I do pracy, na egzamin, na randkę i do restauracji też, w zależności od dodatków.

Gość skromnisia-----
ladniutka, jaka to firma?? czy droga?

Gość skromnisia-----
ale ja musze miec cos na jutro, a wysylka dlugo potrwa...

Gość gość
normalnie, to nie jest jakas nie wiem jaka uroczystosc, wystarczą moze spodnie i koszula, jakis obcas. nie musi to byc od razu zaraz garsonka czy sukienka, ja jak bylam w restauracji ostatnio ( www.salon-kulinarny.pl ) to widzialam kobiety, ktore byly naprawde normalnie ubrane i nie bylo mowy o zadnym przepychu.

Gość gość
Widzę, że temat stary, ale ciekawy. Ja właśnie założyłabym sukienkę, bo jeansy jakoś mi do tej okazji nie pasują.